Let goed op voor dieven als je iets online bestelt. Deze man heeft echter een speciale verrassing klaarstaan voor de jatter..

Pakketjes worden tegenwoordig zo voor de voordeur weggejat bij brutale dieven. Eén dief krijgt echter een voor ons heel grappig, maar voor hem zeer teleurstellend cadeau…

Toen Eric Bardo hoorde over de nieuwe criminaliteitsgolf waarbij hondsbrutale dieven gewoon de voortuin van mensen inlopen en bezorgde pakjes stelen die daar voor de deur staan, besloot de man om er iets aan te doen. Eric Bardo liet ook een pakje plaatsen voor z’n voordeur. Maar toen die was gestolen, was hij juist razend enthousiast.

Eric had alles op een verborgen beveiligingscamera alles opgenomen, dus toen de dief eenmaal was langsgeweest bleef hij de beelden maar opnieuw en opnieuw afspelen. Hij kreeg er geen genoeg van:

“Ik was behoorlijk enthousiast en ik bleef het maar opnieuw afspelen.”

De reden waarom is behoorlijk hilarisch. In het geplante pakketje zat namelijk geen iPad, geen PlayStation, geen tickets naar de nieuwe Star Wars-film en ook geen laptop. Nee: Eric had de doos volgeschept met hondenpoep. Gniffelend zegt hij:

“Ik wou dat ik hun gezichten had kunnen zien”

Wij ook! Hoeveel lol Eric dan ook heeft met deze irritante dief, hoop ik vooral dat de lokale politie er wat mee kan. Hopelijk weten ze de kerel te grijpen die menig Kerstfeest verpest heeft door de cadeautjes weg te stelen.

Maar laat Erics geinige verhaal ook een les zijn: laat dingen als bezorgde pakketjes bij voorkeur niet buiten staan. Je weet namelijk nooit wie er mee aan de haal zouden kunnen gaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.