Drama voltrekt zich voor Sabia: zwangerschap eindigt in miskraam

Geen categoriedec 15 2015, 20:00
Een ontzettend drama heeft zich opnieuw voltrokken in het leven van Sabia Engizek: voor de derde keer in haar leven maakt ze een miskraam mee.
Na zes turbulente maanden waarin elke dag wel nieuws leek te zijn over de baby van Sabia Engizek en haar ex-geliefde Rafael van der Vaart, melden Duitse media nu uiterst verdrietig nieuws: het kindje is afgelopen zondag dood geboren:

Sabia Engizek (37) heeft volgens haar agentschap afgelopen zondag haar ongeboren kindje verloren.

Volgens Mega Model Agency, het modellenbureau waar zij onder contract staat, zou de baby zondag na zes maanden zwangerschap stil zijn geboren, zo weet Bild.

Het is een groot drama, want Sabia heeft nu al voor de derde keer een miskraam gehad. Eerder had zij in 2013 een miskraam, toen ze nog samen was met Rafael van der Vaart. Maar ook met ex-man Khalid Boulahrouz eindigde de zwangerschap tragisch, toen tijdens het EK van 2008 Sabia voor een miskraam had.
Vandaag is dus nummer drie.
Vanuit Nederland is echter niet veel steun te horen voor Sabia. Sterker nog, veel mensen reageren cynisch:
https://twitter.com/TjeerdL/status/676816911842320385
Tijdens de zwangerschap hebben velen namelijk getwijfeld aan het waarheidsgehalte van de zwangerschapsclaim van Sabia. Velen gingen daarbij zover om te beweren dat het allemaal opgezet was als truc om meer aandacht te krijgen, of om Rafael van der Vaart een hak te zetten.
Hoe dan ook komt er geen Sabia-Rafael-baby meer over drie maanden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten