Wil jij een relatie beginnen met de man of vrouw van je dromen? Laat dan eerst een dikke scheet!

Geen categoriedec 15 2015, 19:00
Beetje bah? Misschien. Maar het werkt wel verdraaid goed!
Wie zich waagt aan de wereld van het daten en de afspraakjes, komt er al snel achter dat er honderden trucs en tips zijn om je spannende avonden tot een (hopelijk) goed einde te brengen. Maar eigenlijk is er maar één tip die je écht in je oren moet knopen: laat een goede, welgemeende scheet.
Dat las je inderdaad goed. Jessica Gentile vertelt aan Cosmopolitan hoeveel het kan schelen als je niet je benen, niet je handen en niet je ogen het belangrijkste werk laat doen.. maar je darmen:

"Ik was op die superbelangrijke derde date met een erg knappe jongen. Tot dusverre ging alles goed. We gingen uit eten en waren zojuist teruggekeerd naar zijn apartement. Dan, tijdens een knuffelen, voelde ik me opeens enorm winderig.. Ik kon het niet beheersen.

Geschrokken en beschaamd ben ik abrupt naar de badkamer gegaan. Daar heb ik geprobeerd op adem te komen en me weer een houding te geven, terwijl ik mezelf op de vingers tikte voor het opeten van de hele burrito. Tot mijn afgrijzen zag ik echter dat het erger was geworden. Ik heb zijn toilet laten verstoppen..."

maxresdefault
Klinkt dat als een genant verhaal? Nou en of! Maar Jessica heeft wijze raad: dit hoeft je romance niet te breken. Sterker nog...

"Een ongelukje dat zo schrikbarend is kan een stel maken of breken. Ik was er zeker van dat dit de vernederende neergang zou zijn van een potentieel bloeiende relatie. Maar wat er gebeurde was dat de vieze lucht alleen de romantiek, de passie en de humor in ons allebei naar boven haalde."

Hoe de date afliep? Scheet of niet: het was een doorslaand succes. En dat was het jaren later nog steeds:

"Zeven jaar later zijn we getrouwd."

Hoe iets wat eigenlijk best vies is mensen tóch dichterbij elkaar kan brengen? Simpel: scheten laten horen nu eenmaal bij het leven. Als jij kan accepteren dat de liefde van je leven af en toe een vieze lucht in je huis loslaat, maar toch zielsveel van hem of haar houdt.. dan bewijs je er écht voor elkaar te zijn. En dan niet alleen als dingen spannend, romantisch of opwindend zijn. Maar gewoon altijd, of je de wind nu mee of tegen hebt. Of - zoals Jessica ook al schrijft - de wind van de ander in je gezicht krijgt.
Wees dus niet beschroomd je darmen ook mee te nemen als je op date gaat!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten