Wil jij deze Kerst iets meer betekenen voor de wereld? Stuur dan een kaartje naar een eenzame oudere. Dat gaat zo...

Wil jij deze Kerst iets meer betekenen voor de wereld? Stuur dan een kaartje naar een eenzame oudere. Dat gaat zo...

Kerstdagen zijn niet alleen een tijd om gezellig met je familie een gebraden kip te verorberen, maar ook stil te staan bij de minder prettige situatie van anderen.

Alhoewel Kerstmis natuurlijk in de eerste plaats een tijd is om samen te zijn met je familie, is het in tweede instantie natuurlijk ook een uitgelezen dag om eens stil te staan bij al het leed in de wereld, want dat is er in overvloed. Veel daarvan ligt buiten je macht, en kan je natuurlijk niets aan veranderen.

Maar soms kan je er wel degelijk wat aan doen. Neem bijvoorbeeld eenzame ouderen. Je hebt er daar heel veel van, en niets maakt ze gelukkiger dan dat iemand aan ze denkt met Kerstmis. Maar hoe regel je dat?

Postbezorgingsbedrijf PostNL heeft nu de oplossing gevonden: ze hebben een website opgericht getiteld PostNL Ouderenfonds. En die website stelt je in staat om een oudere die wel een steuntje in de rug kan gebruiken een kaart te sturen met Kerstmis. Ze vragen:

Aan wie denk jij deze kerst?

En leggen dan uit hoe de actie werkt:

Wat fijn dat je een oudere een kaartje wilt sturen. Samen bezorgen we ze een glimlach tijdens de kerstdagen! Via deze tool kun je gemakkelijk een kaartje versturen. Je hoeft alleen de stappen op deze website te volgen.

Overigens zijn kerstkaarten altijd een uitstekend idee. Of het nou is om je familie of vrienden te laten weten dat je ze nog steeds waardeert, of dat je een eenzaam klein meisje van 8 blij maakt... Het is een mooie jaarlijkse traditie, en eentje die heel veel mensen gelukkig maakt en in de kerstsfeer brengt.

Lees meer over:
ouderen kerstmis post

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties