Man doet huwelijksaanzoek aan zijn vriendin op de snelweg. Het eindigde echter niet zoals hij had gewild…

Dit was misschien wel het meest ongelukkige huwelijksaanzoek in een hele lange tijd.

Als je als man op één knie gaat om de liefde van je leven ten huwelijk te vragen, wil je eigenlijk maar één ding: dat ze ‘Ja!’ zegt. Maar als je ziet hoe dit huwelijksaanzoek verloopt, hoop je vooral ook op iets anders…

Want toen de 24-jarige Vidal Valladares Navas een locatie bedacht om z’n vriendin ten huwelijk te vragen, dacht hij om de één of andere reden dat een drukke snelweg wel een goede plek zou zijn.  Met enkele vrienden hield hij vervolgens het verkeer op, zodat hij een verlovingsring om de vinger van zijn 23-jarige vriendin Michelle Wycoff te schuiven.

De snelweg had een bijzondere betekenis voor het tweetal: hun tweede date – al scheurend op motoren – had hier plaats.

Dus je maar geen zorgen: ze zei ja. Maar wie er ook ‘ja’ zeiden, waren politie en justitie. Vidal had dan wel een romantisch huwelijksaanzoek…

… maar hij zit ook diep in de penarie. Het afzetten van de snelweg is namelijk een strafbaar vergrijp. Hij kan nu uitzien naar een celstraf van een half jaar, of een boete die kan oplopen tot €1850. Vidal heeft namelijk honderden auto’s laten stoppen, inclusief een zwangere vrouw die op weg was naar het ziekenhuis en op het punt stond te bevallen.

Het zou zomaar eens kunnen dat de tortelduifjes dus achter de tralies elkaar het ja-woord moeten geven. Vidal probeert zich er nog uit te redden met een mea culpa:

“Ik wil mijn excuses aan iedereen aanbieden als ik problemen veroorzaakt hebt. Dat was niet mijn originele intentie. Ik wilde gewoon iets anders doen.”

Maar het is de vraag of dat goed genoeg is…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.