Manager: "Naar omstandigheden slecht met Sabia"

Geen categoriedec 17 2015, 19:00
Je leest het goed: het gaat niet goed met Sabia.
Menigeen zou uiteraard kapot zijn na het verlies van een ongeboren kind. Het is dan ook meer dan normaal dat het op het moment slecht zou gaan met Sabia, die zondag na een zwangerschap van zes maanden haar kind zou zijn verloren. Volgens haar manager, Ted Linow gaat het echter erg slecht met de ex van Rafael van der Vaart: volgens hem gaat het "naar omstandigheden slecht". Gezien de omstandigheden waarin Sabia zich deze dagen bevindt, kan dat niet goed zijn.
De manager wist ook te vertellen dat ze niet meer naar buiten wil en haar huis weigerde te verlaten. Toch heeft ze de woning in Hamburg, waar ze zich deze week bevond, donderdagmiddag verlaten. Dit deed ze in de aanwezigheid van dochter Amaya, zoon Daamin en haar manager. Ze zou dit hebben gedaan om de komende tijd naar een andere woning te verhuizen. Dit om fotografen te vermijden, die zich sinds de aankondiging van het vreselijke nieuws zondag bij haar woning hadden opgesteld.
Ted Linow meldde eerder dat Sabia gesteund wordt door vrienden en familie in deze zware tijd van rouw. Deze steun hoeft ze echter niet te zoeken in de hoek van Rafael en zijn familie: zijn moeder Lolita gelooft nog steeds "niets" van het verhaal. "Gelukkig weet ik het hele verhaal van A tot Z" zei ze eerder.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten