Sabia vlucht halsoverkop naar Spanje

Duitsland is tijdelijk ingeruild voor het Spaanse.

Sabia Engizek moet hebben gedacht aan de woorden van Bløf en de Counting Crows: ‘misschien neem ik Spanje als besluit, laat m’n schepen achter.’ De 37-jarige realityster is er namelijk tussenuit gepiept naar zuidelijkere oorden, waar ze momenteel tracht bij te komen van de miskraam die zij vorige week onderging. In Duitsland – waar ze woont – kan Sabia maar niet tot rust komen:

De voormalig voetbalvrouw verbleef eerst bij haar manager in Hamburg, maar is nu spoorloos. Sabia zou voor een vakantie zijn vertrokken naar Spanje, weet Shownieuws zaterdagavond te onthullen. Ze zou er tot rust willen komen omdat ze in Duitsland opgejaagd wild is met alle paparazzi.

Sabia zit zo in de rats, dat ze haar kinderen heeft achtergelaten bij hun vader, haar ex-man Khalid Boulahrouz. Amaya (5) en Daamin (4) zouden allemaal niet zo goed begrijpen wat er aan de hand is, en blijven bovendien vragen waar haar andere ex, Rafael van der Vaart, is. En of hij ooit nog terugkomt.

Een saillant detail over Spanje is dat Rafael daar dus ook woont. Er zou echter geen sprake van zijn dat Sabia hem opzoekt in Sevilla, waar hij voetbalt.

Hoe dan ook zijn dit niet Sabia’s hoogtijdagen. De pers laat haar niet met rust, mede omdat er veel twijfels zijn of de zwangerschap en daaropvolgende miskraam wel echt waren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. papa charlie

    Wie is dat ??

  2. Viertel

    DDS: De Dagelijkse Sabia-soapstory

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.