Sylvie Meis is helemaal in de kerstsfeer. Maar gaat Sabia een eenzame kerst tegemoet?

Sabia Engizek laat al weken niets meer van zich horen. Wanneer komt ze eindelijk weer naar Nederland?

Het is een nare tijd voor Sabia. Sinds het nieuws van haar vermeende miskraam werd bekendgemaakt, hebben we weinig meer van de voormalige voetbalvrouw vernomen. Er wordt heel veel over Sabia gepraat, maar van Sabia zelf horen we niets. Twee weken geleden zette ze voor het laatst een foto op Instagram, van een mooi versierde kerstboom.

Sindsdien is er niets meer gepost. Opmerkelijk, want Sabia liet bij haar foto weten dat ze enorm uitziet naar kerstfeest met de familie. Maar of dat er nu nog inzit nu ze naar Spanje is gevlucht, is nog maar de vraag.

Terwijl Sabia volledige radiostilte betracht, is haar voormalige hartsvriendin Sylvie Meis de laatste tijd juist enorm actief op sociale media. De aartsrivale van Sabia liet deze middag vrolijk weten dat ze in het vliegtuig zit om kerst te gaan vieren met haar familie thuis in Hamburg.

Een groter contrast met Sabia kan bijna niet. Het schijnt dat zij van plan is om zich terug te trekken uit het publieke leven, en veel meer tijd door te brengen met haar kinderen die ze met Khalid Boulahrouz heeft. Die heeft in Amsterdam-Buitenveldert een vierkamerflat ingericht, waar Sabia straks kan intrekken zodra ze daar klaar voor is. Ze kan dan vertrekken uit de villa in Hamburg, die Rafael van der Vaart nog steeds voor haar betaalt.

Hopelijk komt Sabia in Amsterdam een beetje tot rust. Haar zoontje (4) en dochter (5) zullen daar zeker bij helpen, en ook ex-man Khalid Boulahrouz toont zich zeer behulpzaam. Als Sylvie Meis dan ook nog even ophoudt met sarren, kan Sabia het rustiger aan gaan doen en alle geruchten achter zich laten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.