VIDEO: Mannen skiën met lichtpakken. Het resultaat is adembenemend

Skiën is één ding, maar zo skiën is gewoon ongelooflijk mooi.

We zijn nog druk bezig met de feestdagenperiode, maar zodra die voorbij is staat een ander seizoen alweer voor de deur: het skiseizoen! Tijd om de ski’s te pakken en op weg te gaan naar de Alpen of de Pyreneeën. Spannend? Niet voor deze mannen.

Die pakken het namelijk helemaal anders aan. De dingen die wij in Europa bergen noemen vinden zij namelijk maar heuveltjes. Nee, zij lekker skiën in Alaska. En om het af te maken doen ze dat in het donker. Levensgevaarlijk en gek? Misschien wel ja. Maar als je eenmaal gezien hebt wat het opleverde, dan zul je toch blij zijn dat zij hun levens op het spel hebben gezet om deze prachtige video mogelijk te maken.

Ze hebben namelijk gebruik gemaakt van lichtpakken, die door middel van allerlei LED-lampjes voor geweldige lichtspektakels kunnen zorgen. Combineer dat met besneeuwde hellingen, ongelooflijke stunts, uitstekende filmtechnieken en een catchy muzieknummer… En je hebt dit filmpje dat absoluut de moeite waard is om eens gezien te hebben!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.