Vriend Sylvie Meis over venijnige Instagramfoto: ik wist van niets!

De hoofdrolspeler in de wraakselfie speelt de vermoorde onschuld.

Gisteren trok Sylvie Meis de aandacht met een zeer opvallende instagramfoto. Samen met haar goede vriendin en stylist Serena Goldenbaum en vriend André Borchers, creëerde ze een exacte replica van een eerdere foto die ze samen met Sabia en Rafael maakte – vlak voordat Sylvie en Rafael na ruzie uit elkaar gingen, en Rafael een relatie met Sabia begon.

Een behoorlijk venijnige sneer dus! Op sociale media werd Sylvie geprezen om haar scherpe gevoel voor humor, hoewel er ook mensen zijn die het ongepast vinden om zo uit te halen naar Sabia nu zij net een miskraam heeft gehad (als we haar moeten geloven…)

Nu distantieert het mannelijke middelpunt van de foto zich van het geheel. Naar eigen zeggen had André Borchers geen idee dat de foto bedoeld was als sneer naar Sabia en Rafael. De Telegraaf schrijft:

“Het was een hele mooie avond, er werd veel gegrapt. Er waren verder geen bijbedoelingen”, zegt hij maandag in Bild. “De volgende dag dacht ik: oeps, dat ziet er net zo uit als die andere foto.”

Heeft Sylvie hem erin geluisd om een zure sneer naar Sabia te maken? Of liegt André dat ‘ie barst en wist hij prima waar hij aan meedeed? Sylvie lijkt zich in ieder geval opperbest te vermaken. Wie daarentegen helemaal geen goede kerst tegemoet gaat, is Sabia. Die zit in zak en as na haar vermeende miskraam, en Rafael die maar niet terugkomt. Ze is gevlucht voor alle media-aandacht en verschuilt zich momenteel in Spanje.

Over haar miskraam blijven twijfels bestaan. Veel mensen geloven niet dat Sabia ooit zwanger is geweest, en dat de voetbalvrouw het hele verhaal van A tot Z heeft verzonnen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.