Zie jij de panda die zich verstopt tussen deze sneeuwpoppen? Hij zit er echt, dat beloven we je!

Een winterpuzzel voor de echte helderen van geest.

Met Kerstmis in aantocht zit heel Nederland straks thuis in de woonkamer. Praten met de familie, tv kijken, kaarsjes opsteken. Heel erg gezellig, maar hoe zorg je ervoor dat je desalniettemin scherp blijft? Geen zorgen, want deze winterpuzzel zal je op het puntje van je stoel zetten.

Hieronder zie je namelijk een hoop sneeuwpoppen. Echt, een hele boel. Er bevindt zich echter één panda tussen de mannen van bevroren water. De vraag is: kan jij ‘m vinden?

Screen-Shot-2015-12-22-at-16.04.36Het klinkt misschien als een makkelijke opgave, maar zoals je ziet is het een stuk lastiger dan je denkt. Probeer het maar even!

Heb jij ‘m gevonden of heb je misschien nog wat hulp nodig? Laat het maar weten op onze Facebookpagina! En is het je gelukt deze puzzel in korte tijd op te lossen? Deel dan vooral de hersenkraker met je vrienden en zie hoe snel zíj de panda kunnen vinden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.