Deze jongen wist niet wat hij zag toen hij instapte bij een Uber-chauffeur, maar wat er daarna gebeurde is nóg ongelofelijker

Toen deze jongen een taxi bestelde via Uber arriveerde een uiterst bijzondere auto voor de deur. Maar wellicht nog wel bijzonderder, was de manier hoe hij koos daarop te reageren.

Het gebeurt niet elke dag dat wanneer je een taxi bestelt en deze arriveert, je bij het instappen merkt dat de Uber-taxi nóg een passagier bevat: het jonge zoontje van de chauffeur. Tomas vond het in ieder geval een geweldige grap en maakte een foto van het incident. “Ik moest zo hard lachen dat ik me daarvoor moest verontschuldigen,” aldus de jongen die verhaalde over het incident op Twitter:

uber1De tweet leverde heel wat bekijks op. Onder meer van Uber zelf, die eigenlijk niet zat te wachten op chauffeurs die zich in de ogen van Uber onprofessioneel gedragen:

uber2“Dat is zeker niet in orde,” aldus het Twitteraccount van Uber dat spontaan begon te reageren op Tomas, “stuur ons alsjeblieft het bonnetje zodat we terug kunnen komen op het voorval.”

Maar Tomas voelde aan zijn theewater dat niet klopte. Uber was helemaal niet geïnteresseerd in het bieden van Tomas op de één of andere manier. Wat het bedrijf wél wilde was de chauffeur in kwestie aan het spreekwoordelijke kruis nagelen. En Tomas, die alleen een grappig verhaal wilde delen, vond dat hij dat eigenlijk helemaal niet kon maken. Het antwoord dat hij aan Uber stelde sprak dan ook absolute boekdelen:

uber3Tot grote hilariteit van tienduizenden mensen wist één jongen zo de baan van een chauffeur te beschermen tegen een groot en machtig bedrijf!

Tomas is een held, of niet soms?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.