Dit is het geheim achter het magnifieke achterwerk van Sylvie Meis

De kont van Sylvie Meis heeft vele bewonderaars. Maar wat is nu het geheim van de smid? Hoe houdt ze haar derrière in vorm?

Heel Nederland en Duitsland stonden perplex, toen ze eerder deze week in een nieuw tv-spotje van Hunkemöller een blik gegund kregen op de bilpartij van model Sylvie Meis. De voormalig actrice en presentatrice is inmiddels 37 jaar oud, maar lijkt het lichaam te hebben van iemand die slechts de helft van haar jaren telt.

Wat is haar geheim? ‘Nou,’ onthult het tegenwoordig in Duitsland woonachtige model, ‘Eenvoudig!’ Veel sporten. Heel, veel, sporten:

[Sylvie’s] achterwerk is puur natuur. Ze vertelt haar geheim: sporten, sporten en nog eens sporten. “Ik blijf in vorm door een combinatie van cardio- en krachttraining”, vertelt zij vandaag aan de Duitse krant Bild als reactie op afbeeldingen in string.

Om dat zware sportregime vol te houden heeft Sylvie in haar huis in Hamburg een eigen fitnessstudio laten neerzetten, zodat ze elke dag eenvoudig vele uren kan maken. Naar eigen zeggen heeft ze er na Kerstmis flink wat tijd doorgebracht om de feestdagen-kilo’s er weer af te trainen.

Nu is Sylvie dus weer zo strak als nooit tevoren! En omdat we er écht geen genoeg van krijgen, is hier nog een keer dat befaamde spotje van Sylvie, met daarin de nóg befaamdere billen:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. papa charlie

  Blij dat ik dit weet! Ik zou niet verder kunnen leven zonder deze informatie!!

  1. Krijgsman

   Ja, bijzonder interessant!

 2. Beukman

  Schijnt ook veel lekkerder te poepen met zo’n geweldige kont.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.