Echte blijdschap of slimme campagnestunt? Meisje in tranen als ze Donald Trump mag ontmoeten

Geen categoriejan 28 2016, 19:00
Een opmerkelijke video, met de grote vraag: is dit echt?
Donald Trump: een man die met zijn aardig extreme uitspraken meer dan eens mensen aan het huilen brengt. Mexicanen, moslims, vrouwen: niemand lijkt veilig te zijn voor zijn harde woorden. Maar soms, héél soms, brengt hij mensen ook op een positieve manier aan het huilen. Of toch niet?
In de onderstaande video zie je een meisje dat een nogal onverwacht bericht krijgt. Haar moeder zal haar binnenkort meenemen naar New Hampshire, waar Donald Trump hoogstpersoonlijk zal speechen, in de aanloop naar de voorverkiezingen daar. Het meisje kan het niet geloven: ze uit op tig verschillende manieren hoe ongelooflijk geweldig ze het vindt dat ze Trump niet ope televisie, maar in het echt zal kunnen zien. Het is een droom die uitkomt lijkt het wel. Al snel barst ze in tranen uit, en weet ze niet hoe ze haar moeder moet bedanken. Maar voor Trump heeft ze een duidelijke boodschap:

I love you Trump!

Uiteindelijk was het evenement zelf ook onvergetelijk voor haar. Ze had een bordje meegenomen, dat de zakenman en presidentskandidaat voor haar gesigneerd heeft. Het is natuurlijk interessant om je af te vragen hoezo dit meisje, dat pas negen jaar is, al zo dol is op een politicus. Haar moeder had echter wel een antwoord daarop:

Ze vindt dat hij gewoon zegt waar het op staat. En ze is dol op zijn kapsel.

Het zal vooral dat laatste wel zijn. Maar toch blijft de vraag knagen: is deze video wel echt, of is het een slimme stunt van Trumps campagneteam om aan te tonen hoe breed zijn steun wel niet is? De reactie van het meisje ziet er aardig echt uit, maar dan nog: goed acteren kunnen Amerikanen als geen ander.
Maar wat denk jij? Is de blijdschap van het meisje echt, of zijn het maar in scène gezette krokodillentranen? Beoordeel het zelf:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/This-little-girl-cries-over-Donald-Trump-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten