Heeft Sylvie Meis een nieuwe vlam? Ze lijkt liever tijd door te brengen met iemand anders

Volgens Duitse media is Sylvie zoenend gespot met een steenrijke zakenman, maar zelf laat ze niets merken van een nieuwe liefde. 

Heeft Sylvie Meis een nieuwe vriend? Volgens Duitse media is de presentatrice zoenend gespot in Miami, en zou ze een relatie hebben aangeknoopt met een steenrijke zakenman die net als zij in Hamburg woont. Op Instagram, Sylvies favoriete communicatiemiddel, wijst echter nog niets op een eventuele nieuwe liefde.

Er is echter wél een man te zien, met wie Sylvie gezellig samen op de bank zit tijdens een lunch. Is dit dan Sylvies nieuwe liefde? Dat lijkt niet erg waarschijnlijk: het betreft André Borchers, een Duitse designer met wie Sylvie al jarenlang bevriend is. Hoewel sommige fans van Sylvie op sociale media speculeren dat de man op de foto haar nieuwe vriend is, klopt dat dus niet: André valt immers niet op vrouwen.

Geen romantische selfies met een nieuwe liefde op Sylvies sociale media, maar een knusse foto met een oude vriend. En zeg nu zelf, geef je haar eigenlijk geen groot gelijk? Aan goede vrienden heb je vaak veel meer dan aan de zoveelste relatie. Sylvie Meis beseft dat prima. Haar huwelijk met Rafael van der Vaart liep op de klippen, en ook haar relaties met zakenman Samuel Deutsch en clubeigenaar Momo Mobetie liepen op niets uit. Des te meer reden om niet halsoverkop te beginnen aan een nieuwe relatie, maar om wat meer aandacht te schenken aan die goede vrienden die haar altijd zijn blijven steunen.

Mocht Sylvie in de nabije toekomst toch een nieuwe relatie beginnen, weet ze dat ze altijd met haar trouwe BFF André kan praten als het even tegenzit. In tegenstelling tot andere voormalige vrienden, zoals Sabia Engizek, heeft hij Sylvie nooit laten vallen. Een vriend op wie je kan bouwen, fantastisch toch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.