Hotels houden tijd over met fonkelnieuwe software

Een hotel of een bed and breakfast runnen is al stressvol genoeg. Gelukkig kan een groot deel van het werk worden uitbesteed aan slimme software!
De tijden dat je met een vermelding in de Gouden Gids genoeg klanten trok voor je kleine bed and breakfast zijn definitief voorbij. Tegenwoordig moet elk klein hotelletje op internet actief zijn om klanten te werven. Maar niet iedere ondernemer is voorbereid op die enorme digitale operatie. Hoe kan je toch je zaak automatiseren, zonder dat dit klauwen vol tijd of geld gaat kosten?

Microsoft heeft hiervoor een oplossing, en ze noemen het SmartHOTEL. Het is een stuk software gericht op de hotelbranche waarbij al het werk snel en overzichtelijk kan worden uitbesteed aan je computer, terwijl je als ondernemer dan zelf tijd hebt voor belangrijkere zaken.

Katja Toet-Scheer zweert erbij, vertelt ze in een video.

Meegaan met de nieuwe tijd hoeft zo niet het exclusieve terrein te zijn van grote corporaties, maar kan óók gedaan worden door idyllische kleine hotelletjes zoals het hare. Top!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.