Kijken! Een fantastisch emotionele reünie van een jongen en zijn hond

Geen categoriejan 17 2016, 20:00
Het is misschien wel het ergste wat een kind kan overkomen -- nou ja, de dood van zijn vader of moeder buiten beschouwing gelaten dan: zijn hond raakt zoek.
Veel erger dan dit wordt het niet, zeker niet als het kind echt van de hond houdt en een hechte band met hem heeft.
Helaas is dit wat de 6-jarige Kahne onlangs overkwam. Zijn hond, Kase (uitgesproken als "Kees"), verdween namelijk zomaar. Het gezin deed zijn best om het arme dier terug te vinden, maar slaagden daar niet in. Het had er alle schijn van dat Kase werkelijk -- en voor altijd -- weg was.
En dat was triest, zeker omdat Kase gewoon thuis verdween. Ze lieten hem even naar buiten zodat hij zijn behoefte daar kon doen, en kwam gewoon niet meer terug.
Nu, een maand later, is er echter goed nieuws voor het gezin en dan met name voor Kahne: Kase is terug. En hoe: hij ziet er piekfijn uit en zit bomvol energie. Dat is niet zo gek, omdat een ander gezin de hond vond toen die op pas was gegaan en hem in huis nam en goed voor hem zorgde. Met andere woorden, Kase had in weinig tot geen tijd een tweede gezin vonden. Een soort van adoptiefouders, zeg maar.
Kahne was zo blij dat Kase terug was dat hij zijn tranen niet kon bedwingen. En zo publiceerde zijn moeder een geweldige video van Kahne's hereniging met Kase. Tip: zakdoekje erbij pakken want je gaat het niet droog houden!

Just wanted to share some good news! My sons puppy went missing about a month ago and we just found him. This is the video of my son reuniting with his baby Kase!* he was found right down the street from our house. A nice family had taken him in and kept him warm and fed!Jukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Paula Williams on Friday, January 8, 2016

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten