Kylie Jenner daagt grote zus Kim Kardashian uit met kinky video

De 18-jarige Kylie Jenner doet alles voor aandacht.

Dat de Kardashian-Jenner zusjes er niet vies van zijn om hun rondingen in de strijd te gooien om aandacht te krijgen, wisten we al. Ook het feit dat Kylie Jenner er alles aan doet om nóg bekender en nóg spraakmakender te worden dan haar grote zus Kim Kardashian, is bekend. Maar met een nieuwe video heeft Kylies zucht naar aandacht een nieuw hoogtepunt – of, zo je wilt, dieptepunt – bereikt.

In een video op haar website toont Kylie haar rondingen in een lingeriesetje dat geïnspireerd lijkt te zijn door de film Fifty Shades of Grey. Geen wonder dat zoiets veel aandacht krijgt: Kylie is nog maar net 18, maar ze aarzelt geen moment om zich letterlijk en figuurlijk aan de hele wereld bloot te geven.

foto: twitter
foto: Twitter / Amy Simpson

Het is wellicht een tikkeltje ordinair, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Kylie er fantastisch uitziet. Het is opmerkelijk dat ze juist nu heeft gekozen voor zo’n sexy fotoshoot – Kim Kardashian is net een maand geleden bevallen van haar zoontje Saint, en ziet er na haar zwangerschap nog steeds niet op en top uit. Het lijkt wel alsof Kylie Kim probeert te treiteren door juist nu de publiciteit te zoeken met zulke sexy foto’s.

Kim Kardashian heeft zelf de nodige sexy foto’s en filmpjes op haar naam staan, maar inmiddels is ze 35 en moeder van twee kinderen. Maar de uitdaging van Kylie is duidelijk: “Ik ben de mooiste!”, lijkt ze te zeggen. Dat kan Kim natuurlijk niet op zich laten zitten. Het is dus een kwestie van tijd voordat Kim weer aandacht zal proberen te krijgen door zelf sexy foto’s te publiceren. In 2015 heeft ze laten zien dat ze de kunst van het poseren nog lang niet verleerd is, en ondanks de zware zwangerschap zal dat in 2016 niet anders zijn.

Zorgt de kinky video van Kylie ervoor dat de ruzie tussen haar en Kim nog verder escaleert, of kan Kim wel lachen om zoiets? De tijd zal het leren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.