Ziende blind: linkse Duitsers ontkennen massale aanranding door immigranten in Keulen

Geen categoriejan 05 2016, 18:00
De ontkenning door sommige linkse Duitsers is zó bizar, dat het bijna lachwekkend is.
De Dagelijkse Standaard berichtte eerder vandaag over de vreselijke gebeurtenissen tijdens het Nieuwjaarsfeest in Keulen. Maar liefst duizend mannen beroofden en misbruikten vrouwen die op het publieke feest aanwezig waren. De Duitse politie is op zoek naar de daders nadat ruim 60 vrouwen aangifte hebben gedaan van aanranding.
De aanranders hadden een Arabisch uiterlijk, en het gaat waarschijnlijk om recente immigranten – in 2015 liet Duitsland immers meer dan een miljoen asielzoekers toe. En waar asielzoekers worden verdacht van een misdrijf, is links nooit ver weg om de misdrijven te bagatelliseren, onder het tapijt te vegen of zelfs glashard te ontkennen.
Asielzoekers zijn immers 'zielig'. Nieuws over dit soort aanrandingen is koren op de molen van politici die kritisch zijn over het open grenzen-beleid van Angela Merkel, dus moet het zo snel mogelijk worden ontkend. Dat vindt in ieder geval Regina Schleheck, die door de NOS wordt geciteerd:
Screen Shot 2016-01-05 at 17.32.58

"De mannen om me heen, en dat waren er veel, probeerden me er juist door te laten, ze kwamen niet in de buurt, waren aardig en verontschuldigden zich voor de situatie. Ze vroegen waar ik heen wilde, anderen keken of de trein die ik nodig had nog op het perron stond. Ik heb zelden zulke vriendelijke en geduldige landgenoten gezien", schrijft Regina.

"Natuurlijk zullen er rellen op het station hebben plaatsgevonden, maar ik vermoed dat de omvang van het incident groter wordt gemaakt dan het in werkelijkheid was. Dit omdat het de angsten bevestigt die veel mensen hebben. Toch heb ik deze avond heel anders ervaren. Alsjeblieft, neem de berichten serieus, maar de hysterie niet", zegt ze.

Niks aanranding! De aanwezige mannen waren juist ontzettend lief en beleefd, zegt de 56-jarige Regina. Waar die 60 aangiftes dan vandaan komen, blijft een raadsel.
Het zou zomaar kunnen dat Regina's leeftijd en uiterlijk ervoor zorgden dat zij met rust werd gelaten door de aanranders, waar andere vrouwen wél slachtoffer werden van de dronken en agressieve meute. De getuigenis van de 28-jarige Katja schetst namelijk een heel ander beeld:

“Toen liepen we door de groep mannen. Er was een pad door de groep mannen dat we volgden. Opeens voelde ik een hand op mijn kont, vervolgens op mijn borsten, en korte tijd later overal. Het was een nachtmerrie. Hoewel we de mannen sloegen en tegen ze schreeuwden hielden ze niet op. Ik was echt in paniek en denk dat ik door minstens 100 mannen ben aangerand in 200 meter.”

De wanhopige pogingen van sommige linkse activisten om de massale aanranding onder het tapijt te vegen, zijn helaas geen verrassing. Links doet liever alsof er niets aan de hand is, dan maatregelen te treffen. Na het gruwelijke voorval in Keulen is er namelijk maar één logische conclusie: de Europese grenzen moeten dicht voor immigranten die een risico vormen voor de openbare veiligheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten