Atleet flirt met journaliste, en loopt een heel duur blauwtje

Atleet flirt met journaliste, en loopt een heel duur blauwtje

De flirtpoging kwam hem duur te staan...

Een bijzonder interview heeft voor hilariteit én boze reacties gezorgd. Cricketspeler Chris Gayle denkt dat hij het goed voor elkaar heeft. Hij heeft net een belangrijke wedstrijd gewonnen, en nu wordt hij geïnterviewd door een aantrekkelijke journaliste, Mel McLaughlin. Prima gelegenheid om haar eens diep in de ogen te kijken, en haar mee uit te vragen. Kijk maar:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/Chris-Gayle-Flirts-With-Reporter-Mel-McLaughlin-During-Live-Interview-in-Big-Bash-League-360p.mp4"][/video]

Vrolijk vraagt Chris of Mel na het interview gezellig een drankje met hem wil drinken. De atleet verwacht kennelijk dat de journaliste direct een gat in de lucht zal springen van vreugde... Er ontstaat een nogal ongemakkelijke situatie:

Ik wilde winnen en door jou worden geïnterviewd. Dat is waarom ik hier ben, voor jouw mooie ogen. Hopelijk winnen we deze wedstrijd en kunnen jij en ik daarna een drankje doen... Niet blozen, schatje.

Mel reageert niet blij, maar afwijzend: "Ik bloos niet."

Je zou denken dat de kous daarmee af is, maar dat is niet het geval. Chris' club, de Melbourne Renegades, noemde het geflirt "respectloos" en onacceptabel. Voor zijn ongepaste opmerking werd Chris bestraft met een boete van omgerekend 6700 euro.Dat is nog eens een duur blauwtje lopen! Inmiddels heeft de cricketspeler zijn excuses aangeboden, en laten weten dat hij het niet respectloos bedoelde. Hij was zich van geen kwaad bewust, en is geschrokken van de ophef.

De video van Chris' geflirt is al honderdduizenden keren bekeken. De boete wordt trouwens gedoneerd aan een goed doel, dus er komt toch nog iets goeds uit het voorval.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
sport journalistiek interview

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties