Kylie Jenner pest zwaarlijvige Kim Kardashian met sexy slanke instagramfoto

Geen categoriejan 31 2016, 18:00
De jongste Kardashian-Jenner telg wrijft het er even lekker in bij de diva van de familie dat ze haar overtollige zwangerschapskilo's nog steeds niet kwijt is.
Kylie Jenner is niet alleen de beoogde toekomstige opvolgster van Kim Kardashian, het zou zomaar zo kunnen zijn dat ze het stokje (als diva van de familie) nú al overneemt. De voornaamste reden daarvoor is natuurlijk dat Kim nog altijd te maken heeft met overtollige zwangerschapskilo's. Niet zo gek aangezien het nog maar een maand geleden is dat ze beviel, maar Hollywood wacht op niemand. Eén zwangerschap kan je gewoon opbreken, zeker als het afvallen minder snel gaat dan verwacht.
En dat lijkt het geval te zijn met Kim.
Dat is op zich al vervelend voor haar, maar het is zo mogelijk nog erger dat haar opvolgster niet alleen al klaarstaat, maar meteen gebruik maakt van de mogelijkheid om zichzelf in de kijker te spelen. Zie hier de ontzettend sexy foto die ze vandaag op Instagram zette:
https://www.instagram.com/p/BBL0jHVnGkH/?taken-by=kyliejenner
In het verleden zou Kim dat soort kiekjes ook delen, maar tegenwoordig kan ze dat niet. Op haar eigen Instagramaccount deelt de (voormalige?) diva en schoonheidskoningin van de Kardashian-Jenner clan tegenwoordig alleen nog maar dit soort foto's:
https://www.instagram.com/p/BBCRSwAuS8u/?taken-by=kimkardashian
Natuurlijk is Kim nog altijd mooi, maar het is tekenend dat ze tegenwoordig altijd veel kleren aan heeft op haar foto's, dat ze haar lichaam (en dan met name haar buik) bedekt (met haar armen), en dat de foto's van onderbelicht en van bovenaf genomen zijn, wat je normaal gesproken doet om iemand slanker te doen lijken.
Kims zusje Kylie heeft dat soort trucjes niet nodig en laat dat nu luid en duidelijk blijken op Instagram. Het moet vervelend zijn voor Kim om dat te zien... en er niets tegenover te kunnen zetten behalve een paar onderbelichte foto's of foto's van een jaar geleden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten