Moeten we ons zorgen maken om superslanke Sabia?

Sabia Boulahrouz heeft een mooie nieuwe foto op Instagram gezet. Toch maken sommige fans van haar zich zorgen: ze vinden dat ze tegenwoordig veel te dun is.

Eerder liet Sabia weten dat ze tijdens haar zwangerschap — die helaas uitliep op een miskraam — maar liefst 10 kilo was afgevallen. Normaal gesproken kwam ze tijdens voorgaande zwangerschappen juist flink aan, maar dit keer was dat volgens haar anders omdat ze zo ontzettend veel stress had.

Niet zo gek natuurlijk: een publieke ‘scheiding’ (de twee waren niet getrouwd, maar toch) gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Zeker niet als beide betrokkenen bekend zijn, wat betekent dat de media er continu bovenop zitten.

En dat is Sabia wel aan te zien ook. Gisteren zette ze namelijk een foto op Instagram waarop je duidelijk kunt zien dat ze inderdaad erg veel is afgevallen. Sterker nog, ze is tegenwoordig ronduit dun, terwijl dat voorheen nooit zo was. Ze was niet dik, maar had wel rondingen. Die zijn nu bijna helemaal verdwenen.

De reacties op de foto verschillen nogal. Sommige fans vinden dat ze er prima uitzien en zijn blij om te zien dat Sabia weer kan lachen. Dat is inderdaad wat waard.

Aan de andere kant maken veel mensen zich ook ernstig zorgen om haar uiterlijk: ze vinden haar namelijk té dun. Gebruiker oranjos66 schrijft bijvoorbeeld:

“WOW, MAAR NU IS HET GENOEG!! Beetje je zelf blijven.”

Massie_76 is het daar mee eens:

“Blijf jezelf. . Niet slanker worden.”

a_e_0_13 vindt zelfs dat het al lang “genoeg” was en dat Sabia te veel is afgevallen:

“teee dun sorry hoor maar eet wat meer, dit ziet dr niet uit zooooo dun!”

Wat ons betreft: wij zijn natuurlijk ongelooflijk blij dat Sabia weer kan lachen en dat ze zich goed voelt. Tegelijkertijd zijn we het ermee eens dat Sabia nu wel moet ophouden met afvallen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.