Niemand minder dan Kylie Jenner maakt vandaag een krachtig en verrassend statement tegen pesten

“King Kylie” denkt niet alleen aan zichzelf, maar ook aan mensen die het zwaar hebben.

Kylie Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, staat vooral bekend om de vaak schaarsgeklede selfies die ze op Instagram post, en om haar concurrentie met haar grote zus. Maar in tegenstelling tot wat je zou denken, is Kylie niet iemand die alleen maar om uiterlijk geeft en zich bitchy gedraagt. Ze heeft ook een heel groot hart voor mensen die een minder makkelijk leven hebben dan zijzelf.

Vandaag maakte Kylie namelijk een krachtig statement tegen pesten. Ze postte een foto op Instagram van een vrouw die een brand heeft overleefd, en daar de nodige littekens aan heeft overgehouden:

Kylie schrijft:

Ik kijk elke dat uit naar verhalen die me inspireren en aanmoedigen. Andere mensen pesten is niet het antwoord. Wees aardig tegen iedereen. Je bent geweldig @harleydearest, bedankt voor het delen… “Dit is 100% mij. Geen filter, geen fotoshop, geen make-up. Gewoon mijn natuurlijke, met littekens bedekte zelf. De meest pure vorm van schoonheid. En ik ben er blij mee. Zo lang ik mezelf mooi vind, maakt iemand anders’ mening mij niets uit.”

Kylie was op Instagram op het bijzondere verhaal van één van haar fans gestuit. Het meisje zit, zoals je ziet, onder de littekens, maar probeert er desondanks het beste van te maken en trekt zich niets aan van nare opmerkingen of ongewenst commentaar. Een voorbeeldige houding! Als we ons allemaal wat minder druk zouden maken om wat anderen van ons zeggen, en wat meer ons eigen hart volgen, zou de wereld er weer een beetje mooier uitzien.

Kylie begrijpt dat. Het gaat niet om wat anderen zeggen, maar om hoe je je voelt. Je geluk is niet afhankelijk van anderen. Heel mooi dat Kylie een hartverwarmend steentje bijdraagt aan de strijd tegen pesten!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.