Nieuwe foto’s van Yolanthe en Xess Xava zijn de schattigheid zelve

Yolanthe en haar zoontje Xess Xava blijven de harten van Nederlanders veroveren met hun lieve en aandoenlijke kiekjes.

Nederland heeft één nieuwe verslaving, en dat is: foto’s kijken van kersverse moeder Yolanthe en haar zoontje Xess Xava. Voor wie onder een steen heeft geleefd: dat is dus het kindje dat ze kreeg met voetballer Wesley Sneijder. Van een foto waarop Yo en Xess allebei kerstmutsen ophadden, konden vele landgenoten vorige week al geen genoeg krijgen. En een ook een galaportret, waarbij zowel papa Wesley als zoontje Xess in rokkostuum waren gestoken, werd eerder deze week al door tienduizenden mensen gretig geadoreerd.

Maar Yolanthe is nog niet klaar met bewijzen dat haar kleine spruitje misschien wel één van de schattigste baby’s van Nederland is. Ditmaal postte zij op Instagram een foto waarop ze het kleine jongetje omhooghoudt, terwijl zij in een strak jurkje een kus op het kinnetje van de kleine Xess plant:

10268852_957490030970941_1495130884_n

Total bliss,” schreef de actrice erbij. Oftewel: fantastische zegening. Maar liefst 35.000 mensen waren dat met Yolanthe eens, en gaven een like aan de foto. En het hart van net duizend mensen meer ging sneller kloppen bij een strandfoto waarop het hele gezin Cabau-Van Kasbergen-Sneijder stond afgebeeld:

11254666_1515989952028984_519119713_nWhere life begins & love never ends..” Aldus Yolanthe.

Het moge duidelijk zijn: Yolanthe’s eerste stapjes in de moederwereld zijn fantastisch verlopen, en het jonge gezinnetje kan dan ook niet blijer en gelukkiger zijn. Nu maar hopen dat Xess over een paar jaar nog steeds zo lief is als dat hij nu is…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.