Sabia Engizek ziekelijk geobsedeerd door Sylvie Meis

Sabia ziet er steeds ongezonder uit, maar ze maakt zich volgens insiders meer druk om Sylvie Meis dan om zichzelf.

Één ding is in 2016 nog steeds hetzelfde als in 2015: het gaat niet goed met Sabia Engizek. Na haar breuk met Rafael van der Vaart is ze dezelfde geworden. Eerst was er natuurlijk haar zwangerschap, die door de familie van Rafael in twijfel werd getrokken. Toen kwam er de miskraam, waar nóg minder mensen iets van geloofden. En tot overmaat van ramp vierde Sabia de kerst niet samen met haar ex Khalid Boulahrouz in Amsterdam, maar in een hotel aan de gure, koude kust van de Oostzee.

Met de gezondheid van Sabia gaat het ook niet van een leien dakje. Ze ziet er steeds slechter en magerder uit, en veel mensen maken zich zorgen over haar gezondheid. De eens zo mooie Sabia lijkt volledig in te storten. Terwijl het met Sabia dus allesbehalve goed gaat, maakt zij zich alleen maar zorgen om Sylvie Meis. Sabia is stikjaloers op Sylvie, die een relatie had met Rafael van der Vaart voordat haar toenmalige beste vriendin Sabia met hem aan de haal ging.

Terwijl het Sylvie na haar breuk met Rafael enorm voor de wind is gegaan, is Sabia juist steeds verder weggezakt in de ellende. Sylvie ziet er beter uit dan ooit – en toont dat trots op Instagram – terwijl Sabia een schim is van zichzelf. Volgens insiders wordt Sabia werkelijk verteerd door jaloezie. In ieder gesprek zou ze het hebben over Sylvie, en haar een slechte moeder noemen. Ook schijnt Sabia het gerucht te verspreiden dat het Duitse RTL en modemerk Hünkemöller hun contracten met Sylvie willen verbreken.

Sabia’s obsessie is vooral slecht nieuws voor haarzelf. Ze zal zelf niet gelukkiger worden door Sylvie naar beneden te halen, en het leidt alleen maar af van belangrijke zaken. Sabia zou er goed aan doen wat meer tijd te besteden aan zichzelf. Waarom gaat ze niet eens wat leuks doen met de kinderen of met vriendinnen, en eens lekker goed eten? Zo’n obsessie met Sylvie Meis is onverstandig en ongezond, en uiteindelijk wordt van al die haat en nijd niemand beter.

Toen Sylvie het uitmaakte met Rafael, ging ze keihard door met haar carrière, sporten en moeder zijn. Sabia zou er goed aan doen om haar voorbeeld te volgen. Als ze dat doet, wordt 2016 misschien wel haar beste jaar ooit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. The Fox

    Wie is Sabia en waarom moet ik dit allemaal weten? Misschien verkeer ik kringen waar nooit over dit soort onderwerpen wordt gesproken, maar ik zie totaal geen toegevoegde waarde in de deze RTL Boulevard (vroeger Story, Prive, Weekend) diarree.

    Uit het gebrek aan reacties is ook duidelijk dat niemand hier op zit te wachten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.