Verdrietig nieuws van Sabia: ‘Ik zou mijn kindje Rafael genoemd hebben…’

Sinds haar management het nieuws over de onverwachte miskraam die Sabia in december had naar buiten bracht, heeft de voormalige voetbalvrouw zich stil gehouden richting de pers. Nu durft ze er langzaamaan over te spreken…

In december kwam het hartverscheurende bericht dat aan de zwangerschap van Sabia Engizek onverwachts en abrupt een einde was gekomen: voor de derde keer in haar leven kreeg het model een miskraam, waarmee ook Rafael van der Vaart definief niet voor de tweede keer vader werd bij zijn inmiddels ex-vriendin Sabia. Desalniettemin denkt Sabia nog veel aan Rafael en zijn familie, en had dan ook een bijzondere naam in petto voor de kleine spruit – had hij daadwerkelijk geboren mogen worden:

“Ik heb altijd gehouden van Rafael en zijn familie. Ik heb altijd fantastische tijden gehad met hen, vooral ook omdat ik zelf nooit familie had.”

Die liefde voor de Van der Vaarts blijkt echter wel een tikje eenzijdig, want van hen heeft Sabia niets meer gehoord sinds het verdrietige nieuws over de onfortuinlijke vroege geboorte van haar baby:

“Ik heb na de doodgeboorte niets meer vernomen. Niets dat hij er verdriet om heeft, maar het was ook voor hem treurig.”

Wat betreft de toekomst heeft Sabia een resoluut besluit genomen, want haar zwangerschap was bepaald geen rozengeur en manenschijn. De pers achtervolgde haar immers bij elke stap die ze zette, en ze moest zich constant verdedigen tegenover mensen dat ze toch wel écht zwanger was. Maar daar heeft Sabia een oplossing voor gevonden: zowel mannen als nieuwe kinderen komen er niet meer in bij het 39-jarige model:

“In mijn leven hoort definitief geen nieuwe man. En met kinderen krijgen ben ik ook helemaal klaar.”

Of dat de boosheid en de rancune zijn, of dat ze het echt meent, zullen we ongetwijfeld snel te weten komen. Als bekende en goed uitziende vrouw zal Sabia namelijk genoeg mannelijke bewonderaars hebben… Kan ze die allemaal van het lijf houden?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Wim

    Ik neem de DSS nog steeds serieus ,maar kunnen wij niet gevrijwaard worden van deze onzinnige verhalen over deze niemendalletjes van voetbalhoeren.

  2. Viertel

    Leuk stukje mening van Jan Dijkgraaf over deze Sabia.
    http://www.metronieuws.nl/columns/99-woorden/2016/01/erger-dan-sabia

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.