Vluchtelingen vallen joodse man aan in Duitsland, beschimpen hem en beroven hem vervolgens ook nog eens

Ze'ev Barkan (bron: Flickr)
Foto: Ze'ev Barkan (bron: Flickr)

In Duitsland zijn twee vluchtelingen — één uit Syrië en één uit Afghanistan opgepakt — omdat ze een Joodse treinpassagier uitscholden, mishandelden en vervolgens zelfs beroofden.

In wat ongetwijfeld voor nog meer kritiek zal resulteren op het open grenzenbeleid van Duitse bondskanselier Angela Merkel is bekend geworden dat twee vluchtelingen onlangs een joodse man beschimpt, mishandeld en beroofd hebben tijdens een treinreis. Uit documenten van de Duitse politie blijkt dat de joodse man een keppeltje droeg en daardoor herkenbaar was als jood. Blijkbaar konden de ‘vluchtelingen’ dat aangezicht niet verdragen, waardoor ze hem aanvielen.

De vluchtelingen — een Syriër van 30 jaar oud en een Afghaan van 19 — zagen dat de man joods was en beledigden hem vervolgens tot op het bot. Puur en alleen omdat hij joods is. Vervolgens gooiden ze hem op de grond, gingen ze bewust hard op zijn hand staan, en beroofden ze hem. Daarbij namen ze o.a. zijn tasje van hem af waar zijn reisdocumenten inzaten, en ook geld en een mobiele telefoon.

Volgens de politie waren de twee mannen eerder tegengehouden toen ze naar Denemarken wilden reizen omdat ze de benodigde papieren niet hadden. Vervolgens wilden ze naar een vluchtelingen naar een vluchtelingencentrum in Neumünster reizen, een zogenaamde kreisfreie stadt in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein.

Gelukkig lukte hen dat niet. Het duo werd nog in de trein in de boeien geslagen en zal zich aanstaande zondag voor de rechter moeten verantwoorden voor de mishandeling en beroving van de joodse man.

Dit nieuws zal er ongetwijfeld voor zorgen dat de druk op Merkel nog verder toeneemt om nou eindelijk iets te doen aan het immigratieprobleem. Er zijn te veel Arabieren naar Duitsland gekomen — mensen die een hekel hebben aan joden en de westerse manier van leven, en die totaal niet tolerant zijn ten opzichte van niet-moslims, en al helemaal niet ten opzichte van joden. Daar moet iets aan gebeuren; als er niet wordt ingegrepen zal het antisemitisme alleen maar toenemen. Zéker Duitsers zouden moeten beseffen waar dat uiteindelijk op kan uitdraaien.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

30 reacties

 1.   

  Wat verwacht je eigenlijk van een Arabische invasie in Europa?

 2.   

  Europa is verloren door de misdadige politieke correctheid. Massa economische moslimmannen met totaal andere religie en cultuur halen ze met miljoenen naar Europa. Joden,christenen en andersdenkenden worden door de vernietigende islam cultuur ondergesneeuwd. Europa is niet meer.

  1.   

   Europa is niet meer. Huiliehuile bladibladiblaa. Awww gossie Anna, wat erg toch. Jammer dat men de Europese machthebbers ook maar een beetje in de weg staat om dat nieuwe wereldorde in de weg te staan.

   Zionisten zijn onderdrukkers dus het is volkomen begrijpelijk dat islamitische asielzoekers die door onze zionistische haat het slachtoffer zijn niet zo vriendelijk zijn tegenover haar aanhangers

   1.   

    Dat deze “dame” nog geen ban voor het leven heeft is voor mij onbegrijpelijk…..de jodenhaat spat ervan af!

    1.   

     Die moet je geen ban geven nu zie je hun(haar) werkelijke gezicht.

   2.   

    @svetlana Dat deze “dame” nog geen ban voor het leven heeft is voor mij onbegrijpelijk…..de jodenhaat spat ervan af!

    1.   

     En ze is nog ongelofelijk DOM ook.

   3.   

    Dat zionisten onderdrukkers zouden zijn, is een nogal boude uitspraak. Misschien kun je me dat eens uitleggen.
    Maar eigenlijk ben ik nóg nieuwsgieriger naar jouw antwoord op de vraag hoe je weet dat deze joodse mishandelde meneer een zionist is.
    Of ben jij er zo-een die joden en zionisten op één hoop gooit?

    1.   

     -Da’s niet de eerste keer Beuk,

     -vorige keer ook al je best gedaan om maar niets antisemitisch in Simon zijn rants te lezen.
     -Of smerige iraanse plaatjes.

     -dat jij niet zonder Svetlana kan om jouw free-palestina boodschap te serveren, dat is me al langer duidelijk.

   4.   

    @Sevtlana
    Onbegrijpelijk dat u hier maar door mag blijven gispen! Walgelijk mens dat u bent!

 3.   

  We zijn met veel meer.
  Als je het ziet gebeuren: Grijp in en roep om hulp.

 4.   

  Redactie van DDS
  Of u legt Svetlana een ban op of ik doe aangifte tegen u wegens het toelaten van anti Joodse uitingen op uw forum. Aan u de keus.

  1.   

   Doe niet zo hypocriet, man. Ook over moslims worden hier de meest afschuwelijke dingen geschreven, maar daar hoor ik je niet over.
   Voor één keer ben ik het met Wim eens. Blijf met je tengels af van onze vrijheid van meningsuiting. Geef haat een smoel.

   1.   

    Nou Beuk als je er zo over denkt en van mij mag het dan is de uitspraak van Geert 10 maal teveel verdunde limonadesiroop, zeker voor een politicus, vrijheid van meningsuiting, laat mij niet lachen, die is allang verkwanseld.

    1.   

     Verkwanseld? Welnee. Geert komt voor de rechter, en wordt dan vrijgesproken.

   2.   

    -Haat dat ben jij Beuk,

    -Je kan me de pot op met jouw vrijheid van meningsuiting.
    -Als sneeuw voor de zon verdwijnt jouw sympathie voor Marokkanen zodra er in jou buurt free-palestina wordt geroepen.
    -en nou heb je dezelfde moslims weer nodig om een moreel oordeel over Terzo te vellen?

    -over hypocrite gesproken

    -jouw smoel is een van haat, natuurlijk ben je het met Wim eens, jij moet tenslotte ook je boodschap kwijt.

   3.   

    Ik zag Seneca niet protesteren toen de oude heer Terzo hier een en andermaal opriep tot genocide op moslims.

    1.   

     Sterker nog: niemand protesteerde. Men is langzaamaan zo gewend geraakte aan rabiate anti-moslimpraatjes, dat we gerust kunnen spreken van een ernstig hellend moreel vlak.

     1.   

      Eens, om die reden is DDS in afnemende mate nog een plaats waar fatsoenlijke mensen zich thuis kunnen voelen.

     2.   

      Dan kankerstralen jullie toch op Krijgsman…

     3.   

      Dit bedoel ik.

    2.   

     [email protected],

     -Dat niemand protesteerde, dat komt jou nu wel goed uit he, antisemiet.

     -Dat jij, niet eens het lef hebt, vanwege jouw antisemitische uitatingen om aangifte te doen vanwege vermeende moslimhaat, dat is me al langer bekend.

     -Zielig, van jou, Simon de antisemiet, om Seneca er van te proberen weerhouden aangifte te doen door hem, Seneca, er op te wijzen dat jij Seneca niet hebt zien reageren op de uitlatingen van Terzo.

     -Man, wees blij dat er iemand is om de uitlatingen van Swetlana aan de kaak te stellen, kan jij je, wanneer zij weg is, je helemaal toeleggen op het becommentariëren van andermans commentaren.

    3.   

     Joh, waar en wanneer deed ik dat Wim Hutten?

    4.   

     @Krijgsman
     Lieg niet!

     Overigens:

     http://www.nytimes.com/2016/01/10/opinion/sunday/germany-on-the-brink.html?_r=2

     Maar dat zal u niet boeien, zal wel een dubieus blog zijn. Kuch.

 5.   

  TERUG NAAR AD 600. Ook al willen onze Bobo’s het niet horen: Dit is een clash van een moderne Westerse cultuur met een kultuur die 1400 jaar oud is en sinds 600 weinig evolutie onderging. Sterker nog: puristen willen terug naar het woestijnleven van AD 600. Extremisten willen de dag des oordeels snel naderbij halen.

 6.   

  Die Svetlana is een toonbeeld van het slechtste onder ons.

 7.   

  Wij zouden ook niet meer zo vriendelijk moeten zijn voor Russische parasieten zoals Svetlana.

 8.   

  Wat een achterbaks en walgelijk gedoe van de PVV poedeltjes hier om mij woorden in de mond te leggen. Mijn uitspraken hebben absoluut niks te maken met anti semitisme maar op anti zionisme (dat is heel wat anders) te maken. Joden hebben voor vele jaren in vrede samen met moslims geleefd maar toen het politieke zionisme aanbrak veranderde dit. Joden ontwikkelden een haat tegen moslims alleen vanwege hun afkomst en religie. Men begon iedereen uit te sluiten die niet jood was (zelfs Afrikaanse joden werden systematisch buiten gesloten). Ik kan moslims heel goed begrijpen als ze zich tegen alle joden keren omdat ook al is het niet terecht komen die onderbuikgevoelens niet uit het niets. De palestijnen zijn immers de slachtoffers. Zionisten die srvoor zorgen dat moslims zich tegen andere joden gaan keren zijn er zelf verantwoordelijk voor.

  Tot slot, Hitler was zelf ook een zionist die de holocaust heeft uitgevoerd om de joden terug naar het midden oosten te verdrijven en op deze manier de zionistische beweging te beginnen

 9.   

  Ik denk dat de Russische meeloopster van AFA voor een zacht prijsje de ‘protocollen van zion’ op de kop heeft getikt.
  @
  Beukman
  u schrijft ‘geef haat een smoel’. dat komt sneller naar u toe dan u dacht.
  @
  Krijgsman
  Hypocrisie ten top!

 10.   

  Dit tuig moet linea recta terug naar het land van afkomst. Net zoals als die aanranders.
  Maar ja, (Europese) wetgeving staat dat in de weg. Daarom, die wetgeving, verkregen door naieve politieke correctheid ontwricht de samenleving en zal uiteindelijk leiden tot verval van veiligheid en democratie!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!