Vluchtelingen vallen joodse man aan in Duitsland, beschimpen hem en beroven hem vervolgens ook nog eens

Geen categoriejan 12 2016, 10:00
In Duitsland zijn twee vluchtelingen -- één uit Syrië en één uit Afghanistan opgepakt -- omdat ze een Joodse treinpassagier uitscholden, mishandelden en vervolgens zelfs beroofden.
In wat ongetwijfeld voor nog meer kritiek zal resulteren op het open grenzenbeleid van Duitse bondskanselier Angela Merkel is bekend geworden dat twee vluchtelingen onlangs een joodse man beschimpt, mishandeld en beroofd hebben tijdens een treinreis. Uit documenten van de Duitse politie blijkt dat de joodse man een keppeltje droeg en daardoor herkenbaar was als jood. Blijkbaar konden de 'vluchtelingen' dat aangezicht niet verdragen, waardoor ze hem aanvielen.
De vluchtelingen -- een Syriër van 30 jaar oud en een Afghaan van 19 -- zagen dat de man joods was en beledigden hem vervolgens tot op het bot. Puur en alleen omdat hij joods is. Vervolgens gooiden ze hem op de grond, gingen ze bewust hard op zijn hand staan, en beroofden ze hem. Daarbij namen ze o.a. zijn tasje van hem af waar zijn reisdocumenten inzaten, en ook geld en een mobiele telefoon.
Volgens de politie waren de twee mannen eerder tegengehouden toen ze naar Denemarken wilden reizen omdat ze de benodigde papieren niet hadden. Vervolgens wilden ze naar een vluchtelingen naar een vluchtelingencentrum in Neumünster reizen, een zogenaamde kreisfreie stadt in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein.
Gelukkig lukte hen dat niet. Het duo werd nog in de trein in de boeien geslagen en zal zich aanstaande zondag voor de rechter moeten verantwoorden voor de mishandeling en beroving van de joodse man.
Dit nieuws zal er ongetwijfeld voor zorgen dat de druk op Merkel nog verder toeneemt om nou eindelijk iets te doen aan het immigratieprobleem. Er zijn te veel Arabieren naar Duitsland gekomen -- mensen die een hekel hebben aan joden en de westerse manier van leven, en die totaal niet tolerant zijn ten opzichte van niet-moslims, en al helemaal niet ten opzichte van joden. Daar moet iets aan gebeuren; als er niet wordt ingegrepen zal het antisemitisme alleen maar toenemen. Zéker Duitsers zouden moeten beseffen waar dat uiteindelijk op kan uitdraaien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten