Deze 110-jarige vrouw is echt nergens van onder de indruk. Niet van de presentatrice, niet van het interview en niet van jou

Untitled-1-6
Foto:

Als je coolheid en vastberadenheid verenigd wil zien in één persoon is deze vrouw misschien wel je beste kans.

Presentatrice Nichole Mischke dacht dat het een gewoon interview ging worden toen ze de 110-jarige Flossie Dickey voor de camera kreeg. De presentatrice besloot om de oude vrouw te vragen of ze zin had in haar verjaardag – “Nog niet eens een klein beetje” – en wat haar hobbies waren – “slapen”.

Ondertussen probeert Nichole er het beste van te maken met een glimlach en slingers, maar Flossie is te oud om nog echt onder de indruk te zijn van tierelantijnen. Zoek je de definitie van cool? Oma Flossie is misschien wel de meest coole persoon die je ooit gaat tegenkomen:

Game, set and the match.. gaan naar Flossie!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!