Deze scholier wordt lastiggevallen door een treiterkop. Dan draaien de rollen zich ineens om…

Pesten is helaas nog altijd schering en inslag op middelbare scholen waar je ook maar gaat of stat. Dat is dikwijls voor veel kinderen over de hele wereld een heel hard gelag – behalve voor deze jongen.

Gepest worden is voor veel tieners helaas een bittere realiteit. Zonder dat ze er iets aan kunnen doen hebben anderen het op ze gemunt, en het enige wat ze kunnen doen is de vernedering lijdzaam ondergaan.

Zo leek het ook in onderstaand voorbeeld te gebeuren. De jongen met het witte shirt probeert zijn in het zwart gestoken plaaggeest van het lijf te houden, maar de jongen weet van geen ophouden. Hij blijft etteren, schelden, treiteren en geeft zelfs duwtjes.

Geweld is dan nog steeds niet goed te praten, maar als de pesterij vervolgens uitloopt op een vechtpartij en je ziet wie er uiteindelijk aan de winnende hand is

…Ja, dat is stiekem toch wel een heel mooie vorm van gerechtigheid.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.