Het ongemakkelijke standje van Doutzen Kroes

Het Nederlandse model heeft een onthulling te doen…

Volgers van het uit Friesland afkomstige Victoria’s Secret-model Doutzen Kroes hadden een mooie avond gisteren. De diva van de Nederlandse showbizzwereld poseerde namelijk op een bijzonder pikante foto op Instagram

Always an awkward position,” schreef La Kroes erbij. Oftewel: “altijd een ongemakkelijk standje.”

De foto waarin Doutzen ietwat gespannen tegen een kale muur leunt, terwijl ze alleen een slipje draagt, werd echter niet op de manier ontvangen door haar fans. Die vonden de foto helemáál niet ongemakkelijk:

De foto werd binnen tien minuten na plaatsing al ruim 14.000 keer geliked. Haar volgers vinden het model vooral sexy. „Mijn favoriete persoon in mijn favoriete pose.” „Je laat het er allemaal zo ontspannen uitzien, je bent vast briljant in je werk.”

 

En ik moet het daar toch eigenlijk wel mee eens zijn. Doutzen is typisch een vrouw die daadwerkelijk alles er elegant kan laten uitzien. Zelfs als ze eigenlijk een véél te kort jurkje aanheeft, en zelfs als ze borstvoeding geeft aan haar schattige ukjes.

Echtgenoot Sunnery James boft maar met zo’n vrouw!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.