ISIS-politie gebruikt gruwelijk metalen martelinstrument om "onzedige" vrouwen te straffen

Geen categoriefeb 26 2016, 8:00
Geen boerka? Dan scheurt ISIS letterlijk een stuk van je huid af.
ISIS is nu alweer meer dan twee jaar heer en meester in grote delen van Syrië en Irak. De terreur van de barbaarse organisatie wordt steeds duidelijker merkbaar voor iedereen die met ze te maken krijgt. Één van de zwaarst getroffen groepen zijn vrouwen die in het gebied van ISIS leven.
In het ISIS-gebied gelden strenge sharia-regels voor de bevolking. Vrouwen moeten van top tot teen bedekt zijn met een lange, alles verhullende sluier. De handen moeten bedekt zijn met handschoenen. Een vrouw mag niet in haar eentje het huis uit – ze mag alleen de straat op onder begeleiding van een mannelijk familielid. Wie zich daar niet aan houdt, kan rekenen op gruwelijke straffen. Één van de gruwelijke middelen die ISIS gebruikt om de sharia-dresscode af te dwingen, is de zogeheten "bijter".
1297808770787_ORIGINAL
Deze klem ziet eruit alsof het bedoeld is om mensen mee te pijnigen, en dat klopt helaas... ISIS gebruikt deze tang om letterlijk stukken huid af te scheuren van vrouwen die zich "onzedig" kleden. Een 24-jarige moeder uit Raqqa, genaamd Batol, werd veroordeeld wegens "onzedige" kleding, en onderworpen aan deze gruwelijke marteling:

"Ik wist niet wat de bijter was, ik dacht dat het een mindere straf was. Ik was bang voor zweepslagen dus ik koos voor de bijter. Toen brachten ze een scherp ding met tanden en hielden me vast, drukten het op mijn borst en duwden hard. Ik gilde van de pijn en liep ernstige verwondingen op."

Nadat ze haar gruwelijke straf moest ondergaan, werd Batol nog wel door haar ISIS-beulen naar het ziekenhuis gebracht. Nou, netjes hoor...
Vrouwen kunnen deze straf al krijgen omdat ze een keer zijn vergeten om handschoenen te dragen. Het toont aan hoe ongelooflijk wreed ISIS is. Niets is te gek voor deze gestoorde psychopaten om hun zin door te drijven. Zolang het de bevolking schrik aanjaagt, vindt ISIS het prachtig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten