Kanye West sleept alle Kardashians mee in de ellende met zijn gestoorde gedrag

De excentrieke artiest staat 53 miljoen in de min, en dreigt alle Kardashians mee te sleuren in de penarie.

Kardashian-moederkloek Kris Jenner maakt zich enorme zorgen over het bizarre gedrag van Kanye West. De artiest staat bekend om zijn excentrieke uitspattingen en egotripperij. Deze week werd bekend dat dat niet zonder gevolgen is gebleven. Kanye staat namelijk 53 miljoen dollar rood. De Kardashians vrezen nu dat zij worden meegesleurd in Kanye’s ondergang, en ze zijn vastbesloten om dat te voorkomen.

Volgens insiders eist Kanye’s schoonmoeder Kris Jenner dat hij een manager neemt die zijn zakelijke bezigheden gaat afwikkelen. Kanye kan zich dan op zijn beurt puur met artistieke zaken bezighouden, zoals zijn muziek en zijn Yeezy-modecollectie. Managementbureaus zijn echter niet happig om de man van Kim Kardashian te gaan vertegenwoordigen – hij zou een vreselijke persoon zijn om mee samen te werken. Een insider vertelt over Kanye’s bizarre eisen toen hij optrad in Saturday Night Live. De artiest eiste namelijk dat de vloer zou worden aangepast. Die moest en zou van marmer zijn.

“Als ik ga zingen als een steen, moet ik de steen voelen,” en toen liet hij zijn team een enorm stuk marmer brengen. Het was belachelijk.”

De bizarre capriolen van Kanye West leiden de aandacht af van de Kardashians, die daar natuurlijk niet blij mee zijn. De Kardashians willen bekendstaan om hun glamoureuze levensstijl, niet als de bijwagen van een gestoorde artiest die bijna failliet is.

Om zijn financiële situatie enigszins te verlichten, heeft Kanye West een miljard dollar gevraagd aan Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook. Waarom hij een miljard nodig heeft als zijn schuld 53 miljoen is, heeft Kanye nog niet duidelijk gemaakt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. vanhetgoor

    Over smaak valt niet te twisten, althans dat zei men vroeger. Tegenwoordig weet ik wel beter. Over smaak valt heel goed te twisten, net als over geloof, seks en politieke voorkeur. Ik zou het niet erg vinden als er NOOIT meer muziek wordt gespeeld waaraan Kanye West heeft meegewerkt. En om dat te bewijzen vraag ik iedereen die dit leest even naar YouTube te gaan, als zoekterm “Kanye West Bohemian Rhapsody” in te voeren en het filmpje af te spelen.

    Het is verschrikkelijk! Ik heb nog nooit iemand zo ongeïnteresseerd vals horen zingen. Met deze uitvoering wordt niet alleen de nagedachtenis van Freddy Mercury verkracht, maar ook het gehoor van de luisteraars op de proef gesteld. Kanye West hoeft niet erg gestraft te worden voor deze wandaad, maar hij moet wel uit de buurt gehouden worden van mensen met een gehoor.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.