Kanye West sleept alle Kardashians mee in de ellende met zijn gestoorde gedrag

Geen categoriefeb 19 2016, 9:00
De excentrieke artiest staat 53 miljoen in de min, en dreigt alle Kardashians mee te sleuren in de penarie.
Kardashian-moederkloek Kris Jenner maakt zich enorme zorgen over het bizarre gedrag van Kanye West. De artiest staat bekend om zijn excentrieke uitspattingen en egotripperij. Deze week werd bekend dat dat niet zonder gevolgen is gebleven. Kanye staat namelijk 53 miljoen dollar rood. De Kardashians vrezen nu dat zij worden meegesleurd in Kanye's ondergang, en ze zijn vastbesloten om dat te voorkomen.
Volgens insiders eist Kanye's schoonmoeder Kris Jenner dat hij een manager neemt die zijn zakelijke bezigheden gaat afwikkelen. Kanye kan zich dan op zijn beurt puur met artistieke zaken bezighouden, zoals zijn muziek en zijn Yeezy-modecollectie. Managementbureaus zijn echter niet happig om de man van Kim Kardashian te gaan vertegenwoordigen – hij zou een vreselijke persoon zijn om mee samen te werken. Een insider vertelt over Kanye's bizarre eisen toen hij optrad in Saturday Night Live. De artiest eiste namelijk dat de vloer zou worden aangepast. Die moest en zou van marmer zijn.

"Als ik ga zingen als een steen, moet ik de steen voelen," en toen liet hij zijn team een enorm stuk marmer brengen. Het was belachelijk."

De bizarre capriolen van Kanye West leiden de aandacht af van de Kardashians, die daar natuurlijk niet blij mee zijn. De Kardashians willen bekendstaan om hun glamoureuze levensstijl, niet als de bijwagen van een gestoorde artiest die bijna failliet is.
Om zijn financiële situatie enigszins te verlichten, heeft Kanye West een miljard dollar gevraagd aan Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook. Waarom hij een miljard nodig heeft als zijn schuld 53 miljoen is, heeft Kanye nog niet duidelijk gemaakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten