Laffe Omroep West pleegt zelfcensuur: verwijdert felicitatie voor dochter Fleur Agema na linkse kritiek

Toen de linkse moslima Ouafa Oualhadj losging op Twitter, verwijderde Omroep West het artikel direct.

Dat veel Nederlandse media bang zijn om ook maar iets te schrijven waar mensen aanstoot aan zouden kunnen nemen (met name als de mensen in kwestie moslims zijn) is bekend. Maar de Haagse Omroep West gaat wel érg ver in hun zelfcensuur. Omstreeks 21 uur op 17 februari tweette Omroep West een artikel over de verjaardag van de dochter van Fleur Agema:

Screen Shot 2016-02-17 at 23.43.54

Even daarvoor had Fleur Agema een buitengewoon schattige foto van haar inmiddels eenjarige dochtertje op Twitter gezet, en Omroep West had er een artikel over geschreven. Leuk, nietwaar?

Nou, niet als het aan de linkse Haagse moslima Ouafa Oualhadj, alias “Ouafa du Monceau” ligt. Die ging direct helemaal los:

Screen Shot 2016-02-17 at 23.47.25

 

Want een felicitatie aan de dochter van een PVV’er, dát mag natuurlijk niet van politiek-correcte azijnzeikers! Elke serieuze journalist zou zo’n zeurtweet lachend terzijde schuiven, maar nu komt het schokkende: Omroep West verwijderde de tweet én het artikel direct. Tot grote tevredenheid van Oualhadj:

Screen Shot 2016-02-17 at 23.47.40

 

Omroep West maakt zich hiermee natuurlijk totaal belachelijk, want het internet vergeet niets. Het is dus voor iedereen zonneklaar waar de Haagse omroep mee bezig is: laffe zelfcensuur. Fleur Agema was not amused, en vindt het hele gebeuren vooral heel erg verdrietig:

En dat is het. Het maakt niet uit of je de PVV geweldig vindt, of juist een rotpartij. Als je heisa maakt over een artikel over een jarige peuter, ben je gewoon dieptriest bezig. En een omroep die ingaat op dat soort gezeur, is absoluut niet serieus te nemen als journalistiek medium.

Gelukkig buigen wij bij De Dagelijkse Standaard níét voor zeurkousen, van welke politieke kleur dan ook. Daarom bij dezen: Ziva Wies Agema, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 

UPDATE: Omroep West heeft inmiddels gereageerd op de ophef. Volgens hoofdredacteur Renzo Veenstra werd het verjaardagsvericht over Ziva Wies verwijderd om de privacy van de kleine meid te beschermen. Dat komt natuurlijk niet zo heel geloofwaardig over, aangezien de foto door moeder Agema zélf op Twitter was gezet, en daar ook door duizenden mensen wordt gezien.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. LantR.fant

  Dus zo een stuk moslimstront, dat nog te stom is om in behoorlijk Nederlands te communiceren zal hier wel even de dienst uitmaken?

  1. nick

   idd een misselijkmakend stuk moslimstront! Meer kan je er niet van maken.

   Omroep west deugd dus ook voor geen meter!

  2. Krijgsman

   “een stuk moslimstront”

   LantRfant laat even zien wat hij onder behoorlijk Nederlands verstaat.

 2. toetssteen

  Een jaar al weer…. Zit ik net met de missus te babbelen over wat wij nu weten van de schooltijd, (zij nog veel), de kinderen, hun streken, want daar kan ik een encyclopedie mee vullen, tot aan de kuchblafgriep inwoner die blij is met zijn ma die op en neer rent om hem te verplegen. En dan lees je zo’n azijn bericht.

  Hup Fleur! Moeders zijn het beste dat de mensheid is overkomen. Vaders komen later, om te leren hoe de vuilnisbakken buiten te zetten.
  Grinn, maar ik strijk beter dan de missus. Maar dat komt omdat ik net zoals mijn zoons sta te swingen achter die plank. De strijkplank wel te verstaan.

  Is er nog iemand met humor voorradig, want op DDS schijnt de Joop gepatenteerde zoutzuur door de panelen te druipen.

 3. V.K.

  -Lekker nog even natrappen door te suggereren dat het al dan niet plaatsen van die tweet wel eens persoonlijke gevolgen voor het salaris kon hebben.
  -Wat dat betreft is Ouafa goed geïntegreerd.

  1. V.K.

   -Ha ha, en opeens heeft er zo’n omroep baasje welke het al dan niet met goede bedoelingen lekker multicul bezig is geweest een pesthekel aan moslims, alleen zegt ie het niet, want dat kost hem z’n baan.

 4. van Urk

  Ongelooflijk! Je vraagt je toch af waar hun verstand bij die omroep nou ligt. Toegeven aan de wensen van moslims of de islam veroorzaakt juist islamisering en radicalisering in ons land.

 5. Krijgsman

  Ik begrijp dat de kritiek niet PVV betrof maar het feit dat het flutnieuws is dat nergens over gaat, dezelfde kritiek die we hier vaak lezen op berichten van DDS.
  De tenen van de PVV-aanhang zijn lang.

  1. Ni28

   Het is wel vreemd, Krijgsman, dat u de flutartikelen bij de DDS überhaupt leest. Bij anderen bent u al vast weggejaagd en alleen DDS gedoogt u nog.

 6. zomaar

  tja een meisje , en nog wel een oer Hollands meisje !, van een jaar .

  dat is in de ogen van een moslim en de linkse fascisten verkeerd om daar aandacht aan te geven , immers hebben deze lui niet zo heel veel op met meisjes (vrouwen) , deze zijn in hun ogen maar op een manier van nut .

  daarbij komt haar moeder nog uit het verkeerde kamp .

 7. Wachteres

  Ach, laten we bij de feiten blijven en de dingen bij de naam noemen:

  Links in HEEL EUROPA buigt zich diep voor de islam. Waarom mag God weten, maar de linksen verkopen hun en onze ziel en zaligheid en hun landen en culturen erbij om maar door de islam geaccepteerd te worden. Ooit meegemaakt dat er zo absurd veel moeite werd gedaan om het een andere godsdienst/ideologie naar de zin te maken?

  Tientallen voorbeelden hebben we hier al op DDS gezet

  LAF LINKS en dus ook de EU zijn degenen die ons overgeven aan de fundamentalisten en de sharia. Daar zijn ze al hard mee bezig. Zweden is het ‘lichtend’ voorbeeld en het zal niet lang duren voordat de hel daar losbreekt. Let op mijn woorden! Gevolgd door Duitsland.

  En iedereen die het niet met hen eens is, wordt voor racist en fascist uitgemaakt.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/02/17/spd-chef-noemt-afd-openlijk-racistisch/

  Het is heel simpel: De EU en links WILLEN – koste wat het kost – een multiculturele samenleving [met de islam als tweede component]. Dat hebben ze zich nu eenmaal voorgenomen en daar zullen ze nooit op terug komen, al zal de hele westerse wereld eraan te gronde gaan. Zelfanalyse en zelfkennis zijn onbekende fenomenen voor links.
  Waarom? Omdat zelfstandig denken [= mogelijk anders denken] bij links verboden is.

  Zoals Joop van Riessen en Femke Halsema het zo treffend zeiden:”Wij maken met elkaar een nieuwe samenleving [Femke: we zijn bezig met een experiment] en een ieder die het daar niet mee eens is moet afgevoerd en/of gemold worden (Van Riessen)].

  1. Krijgsman

   “Links in HEEL EUROPA buigt zich diep voor de islam. Waarom mag God weten, maar de linksen verkopen hun en onze ziel en zaligheid en hun landen en culturen erbij om maar door de islam geaccepteerd te worden”

   Ik vroeg het mevrouw al vaker: kan ze een uitspraak of beleidsstuk van linkse politici opdiepen waaruit kan blijken dat ‘LINKS’ (wat dat ook mag zijn) liefde of waardering koestert voor de islam en die godsdienst in Europa ingevoerd wenst te zien?

   Waar komt die merkwaardige fantasie toch vandaan?

   1. Wachteres

    Simon, dit artikel is al één voorbeeld. Ooit gehoord als een Jood of een Chinees een klacht indien, dat het artikel wordt weggenomen?

    Zoiets gebeurt alleen als moslims een klacht indienen. En ik zou tientallen voorbeelden kunnen geven, maar die heb ik en hebben anderen al lang op internet gezet. Gisteren nog. Dat jij die niet wil lezen en er iets mee doen is jouw probleem.

    Natuurlijk komt links of de EU niet met beleidsstukken, ze kijken wel uit. Hun hele gedrag en hun handelingen wijzen in die richting. Daar heeft een normaal mens geen beleidsstukken voor nodig.

    Gs maar lekker door met zeiken, niemand neemt jou serieus.

    1. Wachteres

     http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/2/Wanhoop-bij-Zweedse-politie-Rechtsstaat-staat-op-instorten-2763067W/?masterpageid=158493

     Toch maar weer eens, speciaal voor Simon. Niet dat het helpt hoor, hij weigert gewoon alles te lezen wat zijn droomwereld in de weg staat.

     Maar gelukkig komen ook anderen op DDS.

     1. Wachteres

      http://regio.tpo.nl/2016/02/18/schokkend/

      Schokkend: helft conducteurs verzwijgt incidenten, inclusief bedreigingen met wapens
      ‘Er wordt toch niets mee gedaan’
      18-02-2016, 23:12

      Meer dan de helft van de treinconducteurs en -machinisten meldt niet alle incidenten van agressie omdat ze het gevoel hebben dat “er toch niets mee wordt gedaan”. Dat schrijft de PZC dat samen met de spoorwegvakbond VVMC een enquête hield onder bijna duizend conducteurs en machinisten.

      Zelfs bedreigingen met wapens, seksuele intimidatie en berovingen worden niet altijd gemeld.

    2. Krijgsman

     Als een Jood een klacht had ingediend over het nietszeggende karakter van een artikel hadden antisemieten daar wellicht hetzelfde in gezien als de moslimhaters hier.

     Jullie zijn zo doorzichtig!

 8. DeKadt

  Policor is een beetje als een ziekte. Het sluipt het systeem binnen. In dit geval de media, de publieke opinie, de pers, de journalistiek en ‘natuurlijk’ de politiek. Je kan zelfs met recht spreken van een soort kanker. Het tast alles en iedereen aan. Omroep West kom ik ook regelmatig en reageer er ook regelmatig. Zo ook op Rijnmond.nl en Brabant.nl, Gelderland.nl en nog zo wat publieke regionale omroepen. Van al deze publieke diensten is Rijnmond -hoe vreemd ook- het ergst. Aldaar vind regelrechte censuur en blokkeren plaats van meningen. Ik heb er ook contact over gehad met de redactie. Het antwoord doet je tranen in de ogen springen. Verschrikkelijk. Maar goed, wat hier weer gebeurd is bij West ook compleet belachelijk. Bedroevende ontwikkelingen.

  1. Wachteres

   Kanker kan nog genezen, @DeKadt, [mijn man en ik hebben het beiden meegemaakt] maar politiek correct is niet te genezen.

   Hersenspoeling in ver gevorderd stadium.

 9. Wim

  Ieder geval feliciteer ik Fleur met haar prachtige dochter .Hopelijk kan links en de Islam spoedig de nek omgedraaid worden in dit land zodat we voor de toekomst van haar dochter niet hoeven te vrezen

 10. Loki

  Hier nog zo’n stuk Marokkaans moslimstront….

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25224374/__Hachchi_ontmaskerd__.html

 11. Ni28

  De moslims als beschermde soort profiteren van de politiekcorrecte Nederlandse landschap. Nederland is aan een voorjaarsschoonmaak toe.

  1. Loki

   Alleen Nederland, wat denk je van een moslimrein Europa?

   1. Krijgsman

    Uiteraard mogen we PVV-tokkies die een moslimrein Europa wensen niet vergelijken met de nazi’s die een Judenrein Europa wensten.

    Wat val je weer door de mand, Loki.

 12. Wachteres

  In 2010 heeft Merkel openlijk gezegd dat ‘de multiculturele samenleving VOLLEDIG is mislukt’. Rutte en Cameron waren het daar roerend mee eens.

  Nou kun je zoiets niet beweren, als je niet eerst een multiculturele samenleving hebt opgezet. Die komt niet uit de lucht vallen.

  Ondanks die erkende mislukking gaan Merkel en de EU er onvermoeibaar mee door. Allerlei beloftes om de instroom te beperken en de EU grens te sluiten blijken loze beloftes te zijn. Mensen/politieke partijen die er kritiek op hebben worden zwart gemaakt.

  Welke bewijzen hebben wij volgens Simon nog nodig om duidelijk te maken dat de EU een multiculturele samenleving wil?

  1. Wachteres

   http://vorige.nrc.nl//buitenland/article2632571.ece/Merkel_multiculturele_samenleving_mislukt

   Merkel: multiculturele samenleving mislukt

   Potsdam, 17 okt. De poging om in Duitsland een multiculturele samenleving te CREËREN, is mislukt. Dat zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel gisteren op een bijeenkomst in Potsdam met jongeren van haar christendemocratische partij CDU.

 13. Anna

  Moslims, eisen, eisen,eisen en eisen en indien nodig met gebruik van geweld en doodsbedreigingen. Waarom verwijderde Omroep West het artikel.

  1. Wachteres

   Om ‘de moslims niet te kwetsen’, Anna! Daar is links in heel Europa doodsbang voor.

 14. H.Vaes

  Krijgsman….jij begrijpt er ook gene sodemieter van…..ik denk juist van wel….en dat het je er alleen maar om gaat om de zaak op te naaien.
  Het gaat echt niet om een flut artikel……..Als het een dochter van een of andere moslima of linkse rakkers betrof…..dan was daar echt geen tweet aan besteed.
  Dan had ze zelfs van die moslima trut een felicitatie gekregen.

 15. Seneca

  Wij vergeten de naam Renzo Veenstra niet….

 16. Mar

  Dienen journalisten niet neutraal te zijn of in ieder geval de schijn op te houden?

  Er wordt nooit aandacht besteed aan de verjaardagen van kinderen van politici. De betreffende internetredacteur was te enthousiast en dacht niet verder na.
  Als het om een kind van een PvdA-politicus was gegaan, dan was de reactie hier totaal anders geweest. Dan was er schande van gesproken.

  Te doorzichtig deze gespeelde verontwaardiging.

  1. Krijgsman

   Ja, Mar, moslimhaters zien alles wat er gebeurt door die racistische bril en kunnen daarom eenvoudige feiten niet meer objectief interpreteren.

   1. V.K.

    -Wat een gelul, van iemand die de Paus en z’n geloof haat noem je toch ook geen racist.

  2. toetssteen

   @Mar
   Zeg mij maar welke politicus/ politica onlangs papa/mama is geworden. Mogen wat mij betreft allemaal genoemd worden. Nee, niet Samsom, die heeft alle planken misgeslagen met zijn particulier gejank.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.