Nederland, o Nederland! Hollandse straaljagers maken gehakt van de ISIS-barbaren

Nog nooit kon je zo trots zijn om jezelf Nederlander te mogen noemen.

Goed nieuws wat betreft ISIS! Het islamitische slagersgilde uit Syrië en Irak veroverde anderhalf jaar geleden in razend tempo hele delen in het Midden-Oosten. Voor een deel bezetten ze dat nog steeds, maar door de vele aanvallen die vanuit alle hoeken op ze worden uitgevoerd kunnen ze steeds minder. Oprukken is er voor de moslimbarbaren niet meer bij. Het enige wat ze nog kunnen doen is de plekken houden ze al hebben.

Veel meer zit er niet meer in:

Terreurbeweging IS valt niet meer aan en kan alleen nog maar verdedigen. Dat zegt de commandant der strijdkrachten Tom Middendorp. Nederlandse F16’s bombarderen IS al bijna anderhalf jaar in Irak en sinds deze maand ook in Syrië.

RTL Nieuws verduidelijkt hoe dat komt. Wij Nederlanders hebben daar namelijk een cruciale rol in gespeeld:

Dat terreurgroep IS steeds verder in het nauw wordt gedreven, komt volgens de commandant der strijdkrachten mede door de Nederlandse bombardementen.

Inderdaad: onze vaderlandse F16’s – vers uit de Hollandse klei getrokken – zijn beslissend in de strijd tegen ISIS:

En daar mogen we best wel een beetje trots op zijn. Uiteindelijk zijn wij Nederlanders namelijk waarschijnlijk degenen die ISIS om zeep zullen helpen. Niet de Amerikanen, niet de Russen en al helemaal niet de doodseskaders van dictator Assad. Hup Middendorp, hup Nederland, hup ons! Samen laten we die onthoofdende mafketels wel een poepje ruiken. Yi-ha!

Bommen los!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Svetlana

  ISIS wordt gebombadeerd door Amerika, door hun hoer IsraHEL door Putin en door Assad. Nederland is een keutel op de wereldkaart en wij gaan het verschil maken? Dream on!

 2. Wim

  Zo te lezen heeft Tim nog wel gevoel voor humor.

 3. Nicky

  Yiiiihaa, Hollands glorie… nu nog de EU door Het Referendum wegstemmen naar het riool, en daar waar t hoort. Gelijktijdig Rutte met die anti-Hollands Glorie opzouten. Grenzen dicht.
  ‘Wees mannelijk zegt 1Kor16:13, Ampl:

  “Be alert and on your guard; stand firm in your faith… ACT LIKE MEN and be courageous; grow in strength!”

 4. cmsuijkerbuijk

  @ Tim
  Zet ten eerste dan eens een foto van een Nederlandse F-16 in actie, bij het artikel. Dat verdienen deze vliegers (Ter informatie: Bij de KLu spreekt men over “Vliegers”, niét over piloten). Deze foto van Russische vliegtuigen is een belediging voor onze vliegers en een teken van luiheid, want de foto’s van “onze” F-16’s zijn er volop!
  En ten tweede: Hoe haal je het in je hoofd om te schrijven, dat ónze KLu het pleit gaat beslechten?
  Het zijn nog slechts een handjevol vliegende rammelkasten, met dank aan alle bezuinigingen op defensie!

 5. Rob de Cock

  Laten we hopen dat de opgetogenheid en trots over de vele bommen die we daar werpen hand in hand gaan met een ruimhartige bereidheid de burgers op te vangen die we ermee de stuipen op het lijf jagen.

  1. cmsuijkerbuijk

   @Rob de Cock
   Dat is natuurlijk klinkklare onzin. Dáár opvangen ok, maar zéker niet hier. Die burgers daar willen toch bevrijd worden van het juk van IS? Welnu, dan zullen ook zij zich offers moeten getroosten, want hoe erg het ook is, in een oorlog vallen nu eenmaal onschuldige slachtoffers. En trouwens, wie ving de burgers die slachtoffer waren geworden van bombardementen/beschietingen, op in WO I en II? En tóch is alles goedgekomen!

  2. zomaar

   Dresden WII , de voor ons goede hebben tijdens de bombardementen aldaar 80.000 doden gemaakt .

   welke Nederlander was of zou berijd geweest zijn , om de burgerslachtoffers op te vangen ?., geen een !, het waren rotmoffen !.

   en eerlijk geschreven dit was niet zover van ons bed , toch juichte wij dat toe .

   nu komen landbezetters , zendelingen van de islam ons westen overspoelen , en weer lees ik het commentaar van een linkse domme man , dat deze bezetters zielig zijn .

   ondanks dat hij ook weten moet dat de islam niet binnen onze westerse samenleving past , dat een moslim (80% van hen ), niet willen integreren nog assimileren !, dat de moslim in opdracht van zijn islam ons wil overheersen .

   mijn vraag is dan ook wanneer doen jullie je eigen linkse fascistische en racistische juk af , en draagt wat bij aan onze democratie ?.

 6. Houtlijm

  Waarom dit puberale juichtoontje, Tim? En verder wat Suijkerbuijk zegt.

 7. Jantje

  Pure propaganda dit. Isis wordt gebombardeerd door Rusland. Vandaar dat Isis nu problemen kent. Als Isis door het westen was gebombardeerd dan waren ze een paar jaar geleden al weggevaagd en waren die afschuwelijke filmpjes er nooit geweest.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.