Nederland, o Nederland! Hollandse straaljagers maken gehakt van de ISIS-barbaren

Geen categoriefeb 24 2016, 16:00
Nog nooit kon je zo trots zijn om jezelf Nederlander te mogen noemen.
Goed nieuws wat betreft ISIS! Het islamitische slagersgilde uit Syrië en Irak veroverde anderhalf jaar geleden in razend tempo hele delen in het Midden-Oosten. Voor een deel bezetten ze dat nog steeds, maar door de vele aanvallen die vanuit alle hoeken op ze worden uitgevoerd kunnen ze steeds minder. Oprukken is er voor de moslimbarbaren niet meer bij. Het enige wat ze nog kunnen doen is de plekken houden ze al hebben.

Terreurbeweging IS valt niet meer aan en kan alleen nog maar verdedigen. Dat zegt de commandant der strijdkrachten Tom Middendorp. Nederlandse F16's bombarderen IS al bijna anderhalf jaar in Irak en sinds deze maand ook in Syrië.

RTL Nieuws verduidelijkt hoe dat komt. Wij Nederlanders hebben daar namelijk een cruciale rol in gespeeld:

Dat terreurgroep IS steeds verder in het nauw wordt gedreven, komt volgens de commandant der strijdkrachten mede door de Nederlandse bombardementen.

Inderdaad: onze vaderlandse F16's - vers uit de Hollandse klei getrokken - zijn beslissend in de strijd tegen ISIS:
En daar mogen we best wel een beetje trots op zijn. Uiteindelijk zijn wij Nederlanders namelijk waarschijnlijk degenen die ISIS om zeep zullen helpen. Niet de Amerikanen, niet de Russen en al helemaal niet de doodseskaders van dictator Assad. Hup Middendorp, hup Nederland, hup ons! Samen laten we die onthoofdende mafketels wel een poepje ruiken. Yi-ha!
Bommen los!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten