Obama: "Mimimi, wifi werkt nie!"

Geen categoriefeb 08 2016, 16:00
President Barack Obama geeft aan dat het niet bepaald een pretje is om te wonen in het Witte Huis.
Wie nog meer bewijs nodig heeft dat de zogenaamd machtigste man ter wereld in werkelijkheid nogal een doetje is, hoeft alleen maar het nieuwste interview te bekijken dat Obama gaf aan CBS. Het leven in het Witte Huis - zo wilt de Democraat ons doen geloven - is lang niet zo luxe als dat op het eerste gezicht misschien lijkt. Eén van de dingen die nogal tegenvalt is dat de wifi af en toe wegvalt:

Volgens de Democraat raken zijn vrouw en dochters regelmatig geïrriteerd door het matige bereik van de huidige verbinding.

,,Er zijn veel plekken in het huis waar de wifi gewoonweg niet werkt'', zei Obama, die het probleem als 'serieus' omschreef, zondag in een interview met CBS.

Amerika is het initiatief in Syrië aan het verliezen aan Rusland en dat gaat serieuze gevolgen hebben, er is een vluchtelingencrisis die momenteel ook Amerika aandoet, en ISIS lijkt met de dag sterker te worden. Het zijn allemaal zaken waarvan je verwacht dat de president van de Verenigde Staten daar permanente kopzorgen over heeft, maar voor Barack Obama geldt dat natuurlijk niet. Dit is vooral geïrriteerd dat de wifi af en toe wegvalt en afleveringen van z'n series op Netflix weer wat langer moeten bufferen. Wereldramp!
Het is maar goed dat over minder dan een jaar een einde komt aan het bewind van deze president, en er - hopelijk - iemand komt die de prioriteiten meer op orde heeft. Want als het aan Obama ligt, ziet de pyramide van de menselijke behoeften en beschaving er zo uit:
12695785_946281618787721_2025337937_n
En dat is natuurlijk een enorme blamage. Als de wifi niet werkt, koop een betere router of - nog beter - bekabel de hele boel gewoon degelijk. Of - nog beter - richt je op dingen die er wel aan doen. Aan grote geopolitieke problemen en veiligheidskwesties heeft de VS immers geen gebrek. Maar de internetter-in-chief ziet alleen maar een gebrek aan wifi. Tjongejonge.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten