Sabia steekt Sylvie de loef af met schitterende nieuwe selfie

Sabia Boulahrouz laat duidelijk merken dat het fantastisch goed met d’r gaat.

De ex van Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz (die onlangs overigens bekendmaakte dat hij stopt met voetballen) laat zich niet meer gek maken door Sylvie Meis, die andere ex van Van der Vaart.

Zoals wij eerder berichtten heeft Sylvie Rafael verteld dat ze er alles aan wil doen om hem terug te halen naar Hamburg, in Duitsland. Rafael kon daar weleens oren naar hebben omdat hij doodongelukkig is bij zijn Spaanse Club, Betis Sevilla. Heel vriendelijk van Sylvie, natuurlijk, maar ook een beetje gek. Volgens ingewijden wil ze Rafael immers ook voor miljoenen aanklagen omdat ze vindt dat hij haar bij hun scheiding niet genoeg gaf. Ze moest toen ‘genoegen nemen’ met 4,5 miljoen euro. Dat is hartstikke veel voor jou en mij, maar Sylvie vindt dat blijkbaar maar een schijntje.

Waarom ze Rafael dan opeens toch wil helpen? Wij opperden:

‘Het is dan ook voor de hand liggend dat Sylvies “lieve” actie om Rafael te “helpen” in werkelijkheid is bedoeld om Sabia weer een steek onder water te geven. Sabia is namelijk volgens veel bronnen nog steeds verliefd op Rafael, ze was zelfs van plan om haar kind naar hem te vernoemen. Toenadering tussen Sylvie en Rafael zou de ultieme wraakactie zijn tegen Sabia, die Rafael twee jaar geleden van Sylvie afpakte. Het lijkt er dus op dat de actie van Sylvie vooral is bedoeld om Sabia te beschadigen, en niet om Rafael te helpen.’

Of dat de reden is of dat ze het gewoon in haar eigen belang acht dat Rafael goed geld verdient (door middel van een transfersom of door wekelijks te spelen en dus bonussen binnen te harken) is niet helemaal duidelijk, maar wat we al wel weten is dat Sabia niet onder de indruk is van dit soort spelletjes. Zie hier de foto die ze vandaag online zette:

Opvallend genoeg is dit dan juist weer een heel Sylvie-achtige foto. Het haar, de blik in de ogen, en de boodschap: Sylvie had het zelf op Twitter gezet kunnen hebben.

Hoe het ook zij, we zijn blij dat Sabia er weer fantastisch uitziet én dat ze in staat is om van het mooie weer te genieten. Laat Sylvie maar steken onder water uitdelen, richt je op je eigen geluk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Viertel

    Schitterende foto ? Sabia kijkt alsof ze ieder moment de geest kan geven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.