Smoorverliefde Sabia Engizek gespot: heeft ze een nieuwe vriend?

Geen categoriefeb 23 2016, 19:00
Het zat sinds de onfortuinlijke breuk met Rafael van der Vaart haar allemaal niet mee, maar geluk zou Sabia Engizek eindelijk wel eens kunnen toelachen dit voorjaar.
Nu de lente in aantocht is, loopt menig mens met zijn of haar hoofd in de wolken: het is namelijk weer tijd voor kriebels in de buik en vlinders in de lucht... het seizoen van de liefde is aangebroken! Dat geldt niet alleen voor doodgewone mensen, maar ook voor de sterren. Eén van hen is niemand minder dan Sabie Engizek, die een heel zwaar jaar achter de rug heeft. Niet alleen verliet haar liefde Rafael haar, maar ook kreeg ze een miskraam. Daarnaast werd ze constant door het slijk gehaald door ex-vrienden Sylvie.
Maar nu lijkt haar geluk te keren, als we een post op Instagram mogen geloven:
https://www.instagram.com/p/BCEVI9dOFnn/
Wolfhard Münter is de man rechts, en Sabia overlaadt hem met lofuitingen op het sociale medium:

"Fijne verjaardag, prachtige ziel. Wolfgang, je bent de mooiste persoon die ik ooit heb ontmoet. Zowel van buiten als van binnen."

Ook voegt Sabia nog speels en liefkozend toe: "Ik voel me zo gezegend dat ik jou heb."
Haar nieuwe vriend zal haar ongetwijfeld zelfvertrouwen geven, want voormalig BFF Sylvie is al weken bezig om Sabia via social media te treiteren. Via slinkse selfies op Instagram probeert La Meis telkens Sabia een hak te zetten, door zogenaamd te bewijzen dat haar eigen leven zoveel beter is dan dat van de alleenstaande moeder van drie kinderen en even zoveel miskramen.
Maar nu Sylvie geen man kan vasthouden en Sabia dat wél lijkt te lukken, zouden de rollen zich wel eens 180 graden kunnen omdraaien. Zoals altijd met Sylvie en Sabia: wordt ongetwijfeld vervolgd...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten