Sylvie Meis eenzamer dan ooit. Rafael en Sabia hebben allebei een nieuwe liefde, maar zij blijft single

De presentatrice zegt dat ze blij is voor Rafael, maar ze lijkt allesbehalve gelukkig.

Het zit Sylvie Meis allemaal niet mee. Elke relatie die ze had na haar scheiding van Rafael van der Vaart is op niets uitgelopen en ze is inmiddels alweer maandenlang single. De afgelopen weken probeerde Sylvie toenadering te zoeken tot Rafael. Enerzijds om Sabia Engizek een hak te zetten, maar vooral omdat ze haar ex-man ontzettend mist, meldden Duitse media.

Deze week kreeg Sylvie twee zware tegenslagen te verduren. Haar aartsvijandin Sabia lijkt het liefdesgeluk te hebben gevonden in de Duitse Wolfhard Münter, en amper een dag later werd bekend dat Rafael van der Vaart een relatie heeft met de handbalspeelster Estavana Polman. Zowel Rafael als Sabia hebben dus een nieuwe liefde, en Sylvie? Die blijft eenzaam achter.

Op Valentijnsdag werd nog gedacht dat Sylvie een date zou hebben met Rafael – die precies die dag naar Hamburg was afgereisd. Maar of er nu een date is geweest of niet, Rafael gaat definitief voor zijn medetopsporter Estavana. Sylvie heeft laten weten “blij” te zijn voor Rafael, maar of ze dat meent?

Inmiddels heeft ook Sabia laten weten dat ze Rafael en Estavana veel geluk toewenst. Of dat ze dat nu meent of niet – ze hoeft zich nergens zorgen om te maken nu ze zelf een nieuwe liefde lijkt te hebben gevonden. Op Instagram ziet ze er helemaal happy uit met haar Wolfhard.

Nu is Sylvie dus aan zet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Wim

    Wat is eigenlijk de nieuwswaarde van deze iedereen piemel in club zonder enig moraal..

  2. Viertel

    @Wim: Nieuwswaarde is niet relevant. De DDS-redacteuren krijgen uitbetaald per artikel gewijd aan Sabia, Sylvie of Kim K.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.