Sylvie Meis verdient geld als water en leunt tevreden achterover. Maar zal ze ook het liefdesgeluk vinden?

Geen categoriefeb 19 2016, 14:00
De presentatrice heeft er weer een goedbetaalde fotoshoot opzitten, maar is nog steeds op zoek naar een man om gelukkig mee te zijn.
Sylvie Meis is een vat vol tegenstrijdigheden. Qua uiterlijk is ze een toonbeeld van stijl en klasse, maar haar ruzies met Sabia Engizek zijn allesbehalve stijlvol. En op financieel gebied lukt alles, terwijl in haar liefdesleven juist alles mislukt.
Op Instagram plaatste Sylvie een foto waarop ze tevreden achterover leunt. Het is de laatste foto in een reeks fotoshoots voor Hünkemöller, waar Sylvie goud geld mee heeft verdiend. Niet alleen zijn de shoots zeer lucratief, het is ook nog eens leuk werk: zo reisde Sylvie naar Bali om daar foto's te laten nemen. Leuk werk, en een vet salaris. Wat wil je nog meer?
https://www.instagram.com/p/BB7e52zgZHG/?taken-by=1misssmeis
Waar Sylvie wil, is liefde. En dat is nu juist het enige waar het nog aan ontbreekt in haar leven. Ze heeft verder alles wat haar hartje begeert, maar haar relaties mislukken keer op keer. Daar zou niemand vrolijk van worden, en Sylvie Meis al helemaal niet. Helaas lijkt ze haar frustraties vooral te uiten in venijnige opmerkingen richting Sabia Engizek, terwijl het echt beter zou zijn als ze dat achter zich zou laten.
Op Valentijnsdag plaatste Sylvie een blije foto van het Valentijnsdiner waar ze die avond heenging met twee vrienden. Al snel werd er gespeculeerd dat er ook een vierde persoon bij het etentje aanwezig was – een man, in wie Sylvie wel geïnteresseerd was.
https://www.instagram.com/p/BBxoC-JAZDP/?taken-by=1misssmeis
Sindsdien hebben we niets meer vernomen van Sylvie op liefdesgebied, dus de vraag blijft staan. Heeft Sylvie inmiddels een nieuwe man aan de haak geslagen, en kijkt ze daarom zo tevreden? Of is ze zo blij omdat Rafael misschien bij haar terugkomt? De tijd zal het leren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten