Tegenslag voor Sylvie Meis: Rafael van der Vaart vindt nieuwe liefde in handbalster Estavana Polman

De 32-jarige voetballer is niet ingegaan op de toenaderingspogingen van Sylvie Meis.

Nieuw liefdesgeluk voor Rafael van der Vaart! De profvoetballer zag eind vorig jaar zijn relatie met de knappe Amsterdamse Christie Bokma op de klippen lopen, nadat eerder zijn huwelijk met Sylvie Meis en relatie met Sabia Engizek tot een einde kwamen. Nu gaat Rafael zijn geluk beproeven met de 23-jarige handbalster Estavana Polman.

De twee zijn gespot op een terrasje in Sevilla en zijn smoorverliefd op elkaar, zo vertelt een insider aan De Telegraaf. Estavana en Rafael hebben hun relatie nog niet bevestigd en houden hun liefdesleven liever privé, maar foto’s waarop de twee samen te bewonderen zijn, spreken boekdelen. Estavana is net als Rafael actief in de topsport. Ze speelt in het Nederlandse handbalteam, en werd onlangs nog geïnterviewd door het sportmagazine Helden.

Aan haar Instagramfoto’s te zien is Estavana iemand die naast haar sportcarrière graag afwisseling zoekt in gezellige avondjes uit met haar vriendinnen en tijd doorbrengt met haar familie. Nu kan ze ook romantische uitstapjes naar Sevilla aan dat lijstje toevoegen, om veel tijd met haar nieuwe liefde Rafael door te brengen.

De opbloeiende liefde tussen Rafael en Estavana is een klap in het gezicht van Sylvie Meis. Volgens Duitse bladen probeerde Sylvie de afgelopen weken meerdere malen om Rafael weer naar Hamburg te krijgen, en wilde ze weer een relatie met hem beginnen. Ook werd er gespeculeerd dat de twee een Valentijnsdate zouden hebben gehad. Die droom van Sylvie lijkt voorlopig over, want Rafael heeft gekozen voor de nuchtere Estavana.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.