Schokkend: gewapende overvallers schieten bijna per ongeluk caissière neer in Albert Heijn

Schokkend: gewapende overvallers schieten bijna per ongeluk caissière neer in Albert Heijn

Ze jatten niet alleen de winkel leeg, maar hadden ook bijna een medewerker van het leven beroofd.

Schokkende beelden in Opsporing Verzocht gisteren. Bij een overval op de Albert Heijn aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam werd een caissière bijna neergeschoten door twee gewapende overvallers.

Op de beelden is te zien hoe de criminelen zeer geraffineerd te werk gaan. De twee komen, geheel in het zwart gekleed, aanrijden op een scooter. In een mum van tijd zijn ze binnen en stormen ze met getrokken wapens de winkel in. Wat zich daar afspeelt staat waarschijnlijk nog steeds in het geheugen van de aanwezige werknemers gegrift.

Screen Shot 2016-02-24 at 09.02.24

De overvallers storten zich op de sigaretten, en dwingen de caissières om de inhoud van de kassa's te overhandigen. Alsof het nog niet genoeg is om onschuldige meisjes met vuurwapens te bedreigen en de stuipen op het lijf te jagen, begaan de criminelen daarna een fout die één van de AH-caissières de schrik van haar leven bezorgd.

Screen Shot 2016-02-24 at 09.02.50

Terwijl ze door één van de overvallers wordt gedwongen om de kassa leeg te maken, gaat plotseling zijn machinepistool af. Een kogel ketst af op de metalen plaat en gaat rakelings door haar mouw. Stel je voor dat zoiets je overkomt. De daders hebben niet alleen grote sommen geld buitgemaakt, maar ook een nietsvermoedende caissière een trauma bezorgd.

Heeft één van jullie de gouden tip om deze brute criminelen in de kraag te vatten en voor lange tijd achter de tralies te gooien?

Bekijk hier de beelden van de overval. Het schietincident is te zien vanaf 1:45.

https://www.youtube.com/watch?v=NDWXjfyfV0k

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties