Tegenslag voor Sylvie Meis: Rafael van der Vaart vindt nieuwe liefde in handbalster Estavana Polman

Tegenslag voor Sylvie Meis: Rafael van der Vaart vindt nieuwe liefde in handbalster Estavana Polman

De 32-jarige voetballer is niet ingegaan op de toenaderingspogingen van Sylvie Meis.

Nieuw liefdesgeluk voor Rafael van der Vaart! De profvoetballer zag eind vorig jaar zijn relatie met de knappe Amsterdamse Christie Bokma op de klippen lopen, nadat eerder zijn huwelijk met Sylvie Meis en relatie met Sabia Engizek tot een einde kwamen. Nu gaat Rafael zijn geluk beproeven met de 23-jarige handbalster Estavana Polman.

De twee zijn gespot op een terrasje in Sevilla en zijn smoorverliefd op elkaar, zo vertelt een insider aan De Telegraaf. Estavana en Rafael hebben hun relatie nog niet bevestigd en houden hun liefdesleven liever privé, maar foto's waarop de twee samen te bewonderen zijn, spreken boekdelen. Estavana is net als Rafael actief in de topsport. Ze speelt in het Nederlandse handbalteam, en werd onlangs nog geïnterviewd door het sportmagazine Helden.

https://www.instagram.com/p/_kUoVBPEpT/?taken-by=estavana

Aan haar Instagramfoto's te zien is Estavana iemand die naast haar sportcarrière graag afwisseling zoekt in gezellige avondjes uit met haar vriendinnen en tijd doorbrengt met haar familie. Nu kan ze ook romantische uitstapjes naar Sevilla aan dat lijstje toevoegen, om veel tijd met haar nieuwe liefde Rafael door te brengen.

De opbloeiende liefde tussen Rafael en Estavana is een klap in het gezicht van Sylvie Meis. Volgens Duitse bladen probeerde Sylvie de afgelopen weken meerdere malen om Rafael weer naar Hamburg te krijgen, en wilde ze weer een relatie met hem beginnen. Ook werd er gespeculeerd dat de twee een Valentijnsdate zouden hebben gehad. Die droom van Sylvie lijkt voorlopig over, want Rafael heeft gekozen voor de nuchtere Estavana.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties