Vader Natalee Holloway: Laat Joran maar lekker wegrotten in Peru!

De vader van Natalee Holloway heeft geen zin in allerlei verhalen van Joran van der Sloot. Wat hem betreft mag Joran lekker wegrotten in zijn Peruaanse gevangenis.

Afgelopen zaterdag zei Joran tegen De Telegraaf dat hij het tijd vind om openheid van zaken te geven over de verdwijning van Natalee. Veel mensen — waaronder Natalee’s ouders — zijn ervan overtuigd dat Joran haar vermoord heeft en haar lichaam vervolgens verstopt heeft. Joran heeft dat publiekelijk altijd ontkend, maar hij gaf tegelijkertijd aan dat hij er wel degelijk het één en ander van afwist.

Dit weekend maakte hij dat duidelijker dan ooit tevoren:

“Na al mijn leugens en bedrog is het nu tijd voor de waarheid.”

Door openheid van zaken te geven hoopt Joran dat hij de rest van zijn straf mag uitzitten in Nederland, waar het veel beter vertoeven is voor een gevangene dan in Peru. Daar is het leven in een gevangenis altijd al zwaar, maar al helemaal voor Joran; hij zit vast in één van de beruchtste gevangenissen in het land en wordt absoluut gehaat door zijn medegevangenen. Zo is hij al een keer neergestoken en zit hij op een geïsoleerde afdeling.

Natalee’s vader heeft ook door waarom Joran opeens openheid van zaken wil geven en heeft daar totaal geen geduld mee:

“Hij kan daar blijven en wegrotten.”

Eén van de redenen dat Natalee’s vader geen zin heeft om een deal te sluiten met Joran is dat hij niet gelooft dat de Nederlandse psychopaat eindelijk écht eerlijk wil zijn. Hij ziet het dus al gebeuren dat Joran naar Nederland wordt gebracht, maar dat uiteindelijk blijkt dat zijn ‘bekentenis’ de grootst mogelijke onzin is.

Zelfs als dat niet zo is vind ik het onverstandig van de overheid om akkoord te gaan met Jorans deal. Deze jongen is een psychopaat puur sang die zijn lot helemaal verdiend. Hoe harder hij roept dat hij het vreselijk zwaar heeft, hoe beter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. V.K.

  -In Nederland zit je je straf uit naar NL maatstaven, nou da’s nog 40 uur afwassen in het ziekenhuis en je bent vrij man.

 2. Ni28

  Geef hem geen kans om uit Peru overgeplaatst te worden dat is de beste plek voor hem en zoals de vader van dat meisje zegt, laat hem daar wegrotten.

 3. loritta

  Inderdaad, deze crimineel en moordenaar moet gewoon in die gevangenis daar blijven.
  Ik hoop dat Natalee’s vader gelijk krijgt, daar laten tot hij uit zichzelf, of met behulp van mede-gevangen, wordt “geholpen”.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.