Xess Xava lijkt sprekend op papa Wesley

Niet alleen is kleine ‘XXS’ al bijna net zo groot als zijn old man, maar qua interesses lijkt de vrolijke baby ook behoorlijk veel gelijkenissen met z’n vader te tonen.

Veel is er al gezegd over Xess Xava, het zorgeloze maar lieve kindje van Yolanthe en haar man Wesley Sneijder. Of Xess net zo’n geweldige presentator kan worden als zijn moeder, of wellicht meer in de wieg is gelegd voor een carrière als profvoetballer – net als zijn vader – moeten we nog maar zien. Toch lijkt er voorzichtig bewijs te zijn dat Xess Xava de weg van zijn vader zal kiezen. Een foto op de Instagram van moeder Yolanthe spreekt immers boekdelen:

Zowel moeder als zoon waren uitgedost in het blauw en geel – de kleuren van voetbalclub Galatasaray waar vader Wesley balletje trapt.

“We steunen Galatasaray en de beste vader in de hele wereld,” aldus het tweetal op Instagram, die het bericht doordrenkten met veel hartjes en kusjes: “Wesley, we houden van je!”

Zoals je op de foto kan zien is kleine Xess ook uitermate blij voor zijn vader dat hij goed presteert met voetbal. Hij is zo trots als een baby maar trots kan zijn. De Telegraaf schreef er zelfs over:

“En alle steun wierp zijn vruchten af: Galatasaray versloeg Gaziantepspor met 3-1 en heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het Turkse bekertoernooi. Xess had vast niet anders verwacht…”

We kunnen dus niet wachten totdat Nederland het WK van 2038 op de naam schrijft dankzij de wereldpunters van niemand minder dan topvedette Xess Xava Sneijder! Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Beukman

    “Xess Xava lijkt sprekend op papa Wesley”

    Goddank! Het blijft toch een loterij.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.