Aanstormende ingrijpende apps

Welke belangrijke applicaties kunnen we binnenkort verwachten? Welke apps gaan ontzettend populair worden? We maken een klein overzicht voor je! 

Zowel iPhone als telefoons die op Android draaien vinden de applicaties die je kunt downloaden ontzettend belangrijk. Daar is natuurlijk al ontzettend veel over gezegd en geschreven. Laten we het erop houden dat iOS zo zijn voordelen heeft en Android weer andere voordelen. Telefoons met deze systemen zijn te krijgen bij mobiel.nl. Elke week weer komen er vele nieuwe applicaties die beschikbaar zijn voor Apple of Android. Er zijn uiteraard zowel gratis als betaalde applicaties. Maar welke belangrijke applicaties kunnen we binnenkort verwachten? Welke apps gaan ontzettend populair worden? We maken een klein overzicht voor je!

Zelf bouwen
Waar vroeger enkel de handige jongens onder ons hun eigen huis konden verbouwen en anderen voor zelfs de kleinste klusjes een professional moesten inhuren, is dat inmiddels voorbij. Er zijn zowel bij Android als bij iOS talloze apps beschikbaar die je helpen om te verbouwen of ruimtes in te delen. We kunnen binnenkort nog meer van dergelijke applicaties verwachten die zelfs de meest onhandige persoon helpen om klusjes in huis te doen. Daarbij kun je denken aan vele handige apps, die je van begin tot eind helpen. Zo zijn er applicaties waarmee je eenvoudig tekeningen voor je huis(of tuin) kunt maken of aan de hand van foto’s de ruimte in kunt delen. We mogen ook apps verwachten waarmee je kunt zien hoe een bepaalde kleur muur in je kamer zal staan of hoe die prachtige bank of die kast die je wil kopen bij de rest van je interieur past.

Gezondheid
Ook op het gebied van gezondheid mogen we steeds betere apps verwachten. Er is natuurlijk al veel beschikbaar op dit gebied, maar de apps die er aan gaan komen hebben nog meer opties en kunnen je nog meer helpen om je eigen gezondheid in de gaten te houden. Daarbij gaat het niet alleen om je gewicht, maar bijvoorbeeld ook om je hartslag, je bloeddruk of zelfs de kwaliteit van je ogen en oren. De apps zullen zowel op Android als op iOS verschijnen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Ni28

    Ben benieuwd hoe precies de gezondheid apps eigenlijk zijn. Bloeddruk of bloedsuiker meten uit je wijsvinger is leuk maar elke app geeft weer een andere resultaat met nogal grote verschillen. Althans dat zijn mijn bevindingen dus ik sluit de huisarts nog niet uit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.