Caitlyn Jenner is het nieuwe gezicht van H&M

De bekende transseksueel en stiefvader van Kim Kardashian slaat een nieuwe weg in.

Het voorjaar komt er weer aan! De zon gaat schijnen, de vogels zullen weer fluiten en straks zien we de lammetjes weer huppelen in de wei. En dat betekent één ding: shoppen! Jawel, dat lees je goed. Met het voorjaar komen namelijk ook weer de voorjaars- en zomercollecties in de kledingwinkels te hangen. En H&M zou H&M niet zijn, als dat niet op originele wijze werd gepromoot.

Het Zweedse modehuis heeft namelijk Caitlyn Jenner gevraagd om het gezicht te zijn van de nieuwe sportcollectie. Een kans die de (stief)vader van Kim Kardashian en Kylie Jenner met beide handen aangreep. Toen Caitlyn nog Bruce was, werd hij in 1976 Olympisch kampioen tienkamp, dus dat maakt hem/haar bij uitstek de persoon om de sportcollectie aan de wereld te tonen. Op Twitter licht Caitlyn alvast een tipje van de sluier op:

Screen Shot 2016-03-11 at 13.46.14

We zijn benieuwd! Wat vind jij van deze campagne? De meeste mannen zullen de H&M-campagnes met de Kardashian-zusjes misschien meer waarderen, maar het is niet bekend of ook zij dit seizoen voor H&M zullen poseren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.