Diederik Samsom slaat door, eist dat Europa meer vluchtelingen opneemt

Geen categoriemrt 07 2016, 9:00
Heeft de fractieleider van de PvdA ze nog wel op een rijtje?

Europa moet bereid zijn jaarlijks ,,substantiële'' aantallen vluchtelingen uit Turkije op te nemen. Daarvoor pleitte PvdA-fractievoorzitter Diederik Samsom in het radioprogramma Met Het Oog Op Morgen. Samsom wil zo een einde maken aan de illegale migratiestromen tussen Turkije en Europa.

Wat fan-tas-tisch beredeneerd Diederik! Als je de hele immigratiestroom legaliseert maak je inderdaad een einde aan de illegale immigratiestroom. Heel slim. Ja, echt snugger.
Het enige probleem is natuurlijk dat je dan weinig tot niets doet aan het immigratieprobleem zelf, of dat nou legaal of illegaal is. Blijkbaar begrijpt Samsom het niet helemaal, maar het gaat het Nederlandse volk om beide soorten immigratie: we willen gewoon geen massa-immigratie uit het Midden-Oosten, of dat nou legaal of illegaal is.
Het ergste van dit verhaal is dat de VVD het volgens Samsom helemaal met hem eens is:

"Deze coalitie van VVD en PvdA is het roerend eens over deze aanpak: een beheersbare stroom, die kleiner is dan die van het afgelopen jaar, op gang brengen. In ruil voor het stoppen van de illegale stroom."

Als dat echt zo is kunnen we de VVD binnenkort officieel opheffen. Die partij heeft dan helemaal geen bestaansrecht meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten