Eén vrouw maakt ineens duizenden geïnteresseerd in een saaie zakelijke advertentie

Ra ra, waarom gaat deze (eigenlijk vrij saaie) commerciële reclame over turnarounds ineens het hele internet over als een warm broodje?

Het internet is meestal een plaats waar kattenfilmpjes, flauwe grappen, tranentrekkers en uitglijers centraal staan en in no-time over de Facebook- en Twitterpagina’s van de halve wereldbevolking vliegen.

Informatieve en commerciële reclames over wat ‘turnarounds’ zijn, en hoe bedrijven die actief zijn in de olieproductie daarvan kunnen profiteren? Niet echt. Nou, tot nu dan. Want Juliana Morgan heeft inmiddels al meer dan een miljoen mensen geboeid met haar uitleg over hoe het stilleggen van je olieraffinaderij juist goed kan zijn voor je bedrijfsresultaten:

Is het haar betoverende glimlach, waarmee ze al die mensen inpakte? Is het haar kundige uitleg van het wel een wee van turnarounds? Zijn het wellicht die turnarounds zelf, die tot nu ontzettend ondergewaardeerd werden? Of toch iets anders?

Wie weet, wie weet…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.