EINDELIJK: PVV lanceert EUKRAINEE campagne

Geen categoriemrt 11 2016, 15:00
De PVV gaat hard campagne voeren tegen EU-verdrag met Oekraïne.
Geert Wilders zelve zal met collega's (Olaf Stuger, Harm Beertema en anderen) gaan flyeren verschillende markten in het land. Wilders legt uit:

"Het is belangrijk dat iedereen gaat stemmen op 6 april. Dit referendum gaat over meer dan alleen het akkoord tussen de EU en Oekraïne. Het is een kans voor Nederland om een tegengeluid te laten horen. Een stem tegen het verdrag betekent namelijk ook een stem tegen Rutte en tegen de Brusselse elite."

Voorlopig ziet het schema er zo uit:
Screen Shot 2016-03-11 at 15.28.37
Gelukkig dat de PVV dit doet. Dat zeg ik niet alleen omdat ik kritisch ben over het verdrag, maar ook omdat het zo belangrijk is dat het hele Nederlandse electoraal betrokken is bij dit referendum.
Het gebeurt niet vaak dat we de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan een referendum en op die manier belangrijke beslissingen direct te beïnvloeden, zonder dat de boven-ons-gestelden dat vóór ons doen.
Alleen moeten mensen dan wel weten dat er een referendum is én waar het allemaal over gaat. En dat is precies waarom andere partijen -- ja, ook clubs die vóór het verdrag zijn -- zich ook actief moeten inzetten in deze campagne, of het nou voor of tegen het verdrag is.
Overigens is het ironisch dat een partij die bekendstaat als "niet-democratisch" democratischer is dan de meeste partijen die hoegenaamd wél democratisch zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten