Geweldig! Zwangere Anouk krijgt een dochter

Feest bij Anouk, want de zangeres ziet haar grootste wens in vervulling gaan: ze krijgt een dochter.

Anouk heeft al vier jongens en één meisje. Het was haar grootste wens dat haar dochter een zusje zou krijgen, zodat ze niet het enige meisje is tussen die vier stoere jongens. Vandaag maakte de zwangere zangeres bekend dat die wens binnenkort uitkomt. Het was al langer bekend dat Anouk in verwachting was, maar vandaag verklapte ze dat de baby dus een meisje wordt.

“Telkens als ik thuis tussen die vier luide jongens zat en mijn dochtertje braafjes zag kleuren, hoopte ik op een nieuw meisje.”

Het is het eerste kind dat de 40-jarige Anouk met haar huidige vriend Dominique (21) krijgt – de andere vijf komen allemaal van andere vaders. Benjahmin Kingsley (13), Elijah Jeremiah (11), dochter Phoenix Ray (10), zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5) krijgen er binnenkort een zusje bij, maar wat Anouk betreft is het met zes baby’s nog niet afgelopen. Ondanks haar 40-jarige leeftijd zou ze het nog best eens willen proberen, schrijft De Telegraaf:

“Vorige week was ik bij de kinderen op school toen een andere moeder me aansprak: ‘Maak je maar geen zorgen hoor, ik was 43 bij mijn laatste en dat verliep prima’. En ineens flitste het door mijn hoofd: het kan dus nog.”

Anouk zit dus niet stil. Wanneer de dochter ter wereld komt, is nog niet bekend, maar na vijf kinderen zal de bevalling van de zesde vast een eitje zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.